Supruga ruskog tajkuna i bivša modelsica Sandra Meljničenko demonstrativno je napustila reviju Suzane Perić kada je na svom mestu zatekla fudbalera Nikolu Lazetića s devojkom Sonjom Marić!

Manekenka je izletela je kao furija iz krcatog prostora Dome garde u Topčideru, dok su je u stopu pratila četiri razbacana telohranitelja i jedan od najbližih prijatelja - beogradski frizer Mister Iks.

- Sandra je kasneći na reviju Suzane Perić jedva prošla kroz gužvu u hodniku ispred sale gde se događaj održavao, dok su joj kršni telohranitelji krčili put i sprečavali da je fotoreporteri uslikaju. Stigavši na mesto na koje su je uputile hostese, zatekla je na svojoj stolici fudbalera Nikolu Lazetića, koji je bio u pratnji devojke Sonje Marić. Kada je prišla hostesi, tražeći objašnjenje zbog čega je njeno mesto zauzeto, ljubazno je zamoljena da se udalji od pomenutog para i pronađe slobodnu stolicu - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor koji se zatekao na licu mesta.

- Uvređena modelsica revoltirano je napustila reviju, praćena četvoricom telohranitelja. Proslavljeni fudbaler je sa svojom lepšom polovinom mirno sedeo i čekao defile na pisti - zaključuje naš izvor.
Nikola Lazetić je za naš list rekao da nije primetio Sandru Meljničenko i da je sedeo na svom mestu.
- Veliki sam prijatelj sa Suzanom Perić, koja me je pozvala na reviju, dobio sam pozivnice s numerisanim mestima i moja devojka i ja smo seli na ta sedišta. Iskreno, zaista nisam primetio gospođu Meljničenko i niko me nije zamolio da ustanem. Koliko smo poštovali red, iako je vladala neverovatna gužva, govori i to što smo došli s prijateljima čija su mesta bila odvojena od naših, ali smo ispoštovali to i sedeli razdvojeni - rekao je za „Alo!“ Nikola Lazetić.

Suzana Perić: Izvinila sam se Sandri
- Sandra i ja smo dugogodišnje prijateljice i veoma mi je žao što je doživela neprijatnost na mojoj reviji. Dan pred reviju mi se javila da je stigla u Srbiju i da bi volela da prisustvuje reviji. Budući da su sva mesta bila već popunjena, od organizatora revije „Fešn selekšna“ sam tražila da se za Sandra dodatno obezbede dva mesta u prvom redu. Međutim, očigledno je došlo do nesporazuma, pa su mnogi seli na tuđa mesta. Ja sam se naravno čula sa Sandrom, izvinila u svoje i ime organizatora i sve je u najboljem redu - rekla je kreatorka.

I Kole ostao bez mesta!
Sličan problem s manjkom mesta imao je i novosadski biznismen Miodrag Kostić Kole, koji je takođe, kao i Meljničenkova, napustio reviju pre početka. Po svemu sudeći, interesovanje poznatih ličnosti, ali i običnih smrtnika, za ovaj događaj prevazišlo je očekivanja, ali i mogućnosti organizatora. Cupkajući kao u autobusu gradskog prevoza, obliveni znojem, poznati, među kojima su bili Milka Forcan, Srđan Šaper, Vojin Đorđević, Neda Ukraden, Dajana, Aleksandra Perović i drugi, čekali su da ih neumoljivo obezbeđenje pusti u salu. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар