vladimir-stojkovic-partizan

Vladimir Stojković, golman reprezentacije Srbije, noć posle prekinutog meča u Đenovi nije spavao kod kuće. U pratnji Žandarmerije sa Aerodroma „Nikola Tesla“ prebačen je u SC „Teleoptik“, gde je prespavao i trenirao juče ujutru, takođe uz nadzor ogromnog broja policijskih snaga.

Zbog toga što ga nisu videli, članovi Stojketove porodice su i dva dana posle nemilih događaja zabrinuti za njegov život.
- Plašimo se, pre svega, za njegov život, a onda i za naše, jer ovi nazovi navijači izgleda da nas nikada neće ostaviti na miru. - priča za „Alo!“ jedan od članova Stojkovićeve porodice, koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman.
Isti izvor za naš list tvrdi da Stojkoviću nije svejedno zbog svega što se dešava i ne zna da li je u stanju da se nosi sa svim.

- Bilo mu je teško i pre incidenta u Đenovi. Pretnje su bile konstantne. Najgore mu je bilo na utakmici sa Estonijom, kada su sa delova tribina dolazile najgore moguće prozivke i psovke. Bio je iznenađen zato što se prozivke nastavljaju, jer je verovao da će se situacija oko njegovog prelaska u Partizan vremenom smiriti, a bilo je sve gore i gore. Ovo u Đenovi je sigurno bilo strašno, čim je odbio da brani. Ne znam da li će uspeti da pređe preko svega toga - otkriva naš sagovornik, član najuže porodice golmana srpske reprezentacije.
On ističe da je Stojković bio rezervisan i potišten i u razgovorima sa najbližima.
- Samo je ponavljao da je dobro, kako je sve u redu, što nas je još više uplašilo u utorak uveče.

„Grobari“: Nismo išli u Đenovu! Štitićemo Stojketa
„Grobari“ su u saopštenju objavili da njihovih članova nije bilo u Đenovi i od javnosti traže da podrži reprezentativnog čuvara mreže Vladimira Stojkovića.
- Nama se sad prilepljuju razne etikete bez argumenata i dokaza, jer sve je to s cilju da se pojača pritisak na Ustavni sud koji zaseda povodom zabrane navijačkih grupa. Sve ovo ide na ruku opciji koja izjednačava navijače i huligane.

Stojković: Hvala Partizanu i „grobarima“ na podršci
- Drago mi je što su iza mene stali moj klub i navijači Partizana. U ovom trenutku to mi je najvažnije, a sve ostalo nije vredno pomena jer problem su napravili ljudi kojima reprezentacija ne znači ništa. Partizan igra u Ligi šampiona i ja moram da budem koncentrisan za predstojeće okršaje, a ovaj problem neka rešavaju nadležne institucije. Još jednom, hvala Partizanu i hvala „grobarima“. Hvala im što postoje - obratio se Stojković javnosti preko zvaničnog sajta FK Partizan. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар