jelena-stozinic-farma

Jelena Stožinić, ovonedeljna sluškinja na farmi, prošetala je pijacom u Barajevu s Branislavom Jankovićem i gazdaricom Evom Ras i tom prilikom okupljenom narodu pokazala svoju zadnjicu!

Manekenka se na pijaci ponašala više nego zabrinjavajuće, pa joj je zbog plitkih farmerki neprestano izvirivala guza pri svakom pokušaju da se sagne. Pažnju prisutnih manekenka je privukla odmah po dolasku, s obzirom na to da je na pijacu došla u kućnim papučama koje je pri kraju kupovine skinula, pomirisala pa trampila za brašno, a u međuvremenu je malo i krala.
Tako je Jeca imala više namirnica u zakopčanom džemperu nego što je Bane nosio u torbama, mada ni baba Eva nije bila naivna pa je u džepove potrpala većinu kolača koji su bili izloženi. Tako je vesela Jelena u želji da za svoju drugaricu Tinu nabavi cigarete čak i zaigrala na tezgi, međutim, ni tada joj nisu dali duvan, pa ih je po svom starom, dobrom običaju maznula. Bane je ljubakao sve promoterke na pijaci i, kao i prethodnih puta, razgovarao s Bakijevom omiljenom promoterkom, tobože zbog densera. Na kraju pijačnog dana, Jelena Stožinić na farmu se vratila ne samo otkrivene stražnjice, već i bosa, ali je bar donela malo duvana za voljenu joj Tinu. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар