Da kreativnost i smisao za humor ne manjkaju našim farmerima, dokazali su Baki B3 i Branislav Janković, koji su na imanju u Lisovićima priredili pravu zabavu.

Naime, sve je počelo od Peje, koji je dobio tange i odmah ih pokazao Bakiju, Banetu, Jeleni i Nataliji. Na nagovor ostalih farmera Bane je obukao tange, skinuo majicu i izveo striptiz, dok su ostali farmeri uživali u prljavom plesu. Videvši Baneta u akciji stripera, Vendi je iskoristila priliku terajući ga da onako gologuz juri za Bakijem, što je on s negodovanjem odbio. Na veliko zadovoljstvo ostalih farmera, zezanje se nastavilo jer se dovitljivi denser prerušio u žensko. Kompletno našminkan sa štiklicama i haljinom, Baki se bacio u akciju zavođenja Baneta!

Zadovoljni farmeri su se smejali dok je Baki uporno pokušavao da se uvali u krevet Jankoviću, kojem se ta ideja nimalo nije dopala, pa je denser izvisio! Bilo kako bilo, farmeri su sami sebi još jednom priredili zabavu i uživanciju u kojoj su učestvovali gotovo svi zezajući se na sopstveni račun...

Baki ne veruje da je Bane gej!
Dok su na imanju u Lisovićima farmeri ćaskali, Vesna Vukelić Vendi iskoristila je priliku da Bakiju otkrije svoj stav o tome da Branislav Janković voli muškarce:
- Bane hoće tebe da overi. On ima potrebu za muškarcima - rekla je Vendi Bakiju, koji je bio u čudu i odmah upitao:
- Pa što mene? Je l‘ me zajebavaš, nemoj da lupaš?! - na šta mu je Vukelićeva odgovorila:
- Ti se pravi da si normalan!
- Šta, bre, da se pravim? Ja jesam normalan! - brecnuo se denser.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар