VIP seljaci su već počeli da negoduju što svaki dan moraju da nešto rade. Biljana Jeftić je svom dragom Aci poslala ljubavno pismo povodom godišnjice braka.

Proka je ponovo poranio na imanje u Lisoviću, a većina farmera je opet bila u krevetu. Nakon što je gazda Peju izgrdio, VIP seljake je uposlio – uređenje dvorišta.

“Ne znam da li ste primetili, ali ja pokušavam da budem korektan gazda. Međutim, nerviraju me oni koji ne žele ni da me saslušaju, ali dobro… Danas moramo da završimo stazu i posadimo cveće u dvorištu, a treba i predstava da se privodi kraju. Dobrovoljci neka se jave”, komandovao je Peja uz jutarnju kafu.

Za divno čudo farmeri su se oko podele poslova lako dogovorili, ipak oko podneva pojedini su se pobunili što moraju stalno nešto da rade.

“Pa nije ovo popravni dom. Šta je ovo. Pejo pozdravi ti lepo Proku on traži da sve bude ispeglano i savršeno. Pusti više njega, kao da smo ovde po kazni”, galamio je Baki.

Međutim, kada mu je Bene rekao da sve što misli Proki “saspe u brk”, Baki se branio da on nije gazda i da ne treba on o tome da priča…

Za ručkom, Eva Ras je obradovala Acu Ilića “gnjecavim rezancima koje je poželeo da jede povodom godišnjice braka”.

“Aco srećna ti godišnjica braka, verujem da bi ti ih spremila i Bilja”, mislila je Eva, ali Bilja je poslala pečeno prase, tortu, vino, rakiju… i ljubavno pismo.

“Drago moj, neizmerno sam srećna što si se baš ti pojavio i ispunio moj život. Nesebičnom i bezuslovnom ljubavlju ispunio moju dušu. Trudiću se da nam zajednički život bude ispunjen srećom i ljubavlju. Već 21 godinu volim, 21 godinu voliš. Kada izađeš požuri kući, čekamo te Ivan i ja”, napisala je, između ostalog, Bilja i tako je opet ljubav trujumfovala.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар