- Poslednji beogradski nastup, ne računajući kratku svirku na Bir festu prošlog leta, bio je pre čak 19 ili 20 godina. Upravo je to glavni razlog što sam promociju albuma „Mesec na vratima“ u glavnom gradu ostavio za kraj turneje. Sa ovom pločom već sam odsvirao oko 70 koncerata i zato nema sumnje da će ovaj u Beogradu biti među najboljima, što mi je velika želja – rekao je Lesendrić.

Iako odmah posle beogradskog koncerta počinje rad na novom albumu, Lesendrić je naglasio da će se ovaj put u Areni držati već proverenih hitova.

- U Areni neću izvesti ništa novo jer sam još uvek tanak sa tekstovima, odnosno nemam puno reči dok je sva muzika generalno gotova. Već sam započeo saradnju i sa odličnim engleskim producentom koji spada u pet najboljih na svetu, pa očekujem da će taj album biti i moj korak ka jednom još višem nivou – rekao je Lesendrić.

Koncert u Areni trebalo bi da traje dva i po sata, a kao glavni gost najavljena je grupa Fit iz Rijeke. Iako je u stvaranju većine numera na albumu „Mesec na vratima“ učestvovao i ministar ekonomije Mlađan Dinkić, zanimljivo je da on ipak nije prihvatio ponudu Lesendrića da svira zajedno sa njim na bini, te će koncert pratiti iz svečane lože.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар