Glumica Eva Ras nastavila je da otkriva najintrigantnije stvari na farmi, te je sada obelodanila kako ona zna da se neki farmeri tucaju u kupaonici.

Naime, nakon što je produkcija opomenula farmere da ne smeju više da se zaključavaju u kupatilu (jedina prostorija koja nije prekrivena kamerama), glumica se složila sa zadrugom i osudila one koji krše pravilnik.
- Mene su našli da kinje i maltretiraju, babu od 70 godina, a oni se tucaju u kupatilu! - rekla je Rasova, na šta se pevačica Vesna Vukelić ubacila.

- Ma, bre, ja vidim kako Natalija pizdi, jer smo Marijan i ja počeli da je „čačkamo“ tako što spajamo Baneta i Irenu. Celu noć se grizla i nije mogla da spava, a onda je ujutru folirala kako je srećna! - dodala je Vendi i time nagovestila ko je to bio nestašan van domašaja kamera.

Vukelićeva Nataliju već nekoliko dana stavlja na „testove“ kako će da izdrži provokacije, jer je pevačica ubeđena da je Natalija odlepila za Banetom!
Na celu ovu priču ubacio se i političar Marijan Rističević, koji je takođe potvrdio da zna da se u toaletu „neko je*e“, a da ta devojka uvek peva dok radi „one“ stvari i non-stop se smeje.
- Svaki put kada su u kupatilu ona se glasno smeje i peva! Znam ja šta oni rade unutra! - rekao je političar.
Rističević je takođe dodao da je ta ženska osoba imala problema sa kičmom i da joj je njen tajni ljubavnik ispravio leđa.
Podsećanja radi, Natalija se pre tri dana naljutila na manekena i nije htela da mu „srdačno“ poželi laku noć zato što je celo veče vreme trošio na novu farmerku Irenu Šućur.
Na seoskom imanju se već nedeljama šuška da zgodna pevačica ima tajnu aferu sa lepuškastim i znatno mlađim manekenom.

Sani: Zaprosiću moju Nataliju čim izađe iz „Farme”!
Iako mu je Natalija na imanju priredila nekoliko iznenađenja, njen muž Sani iz „Trik ef iksa“ je odlučio, kako „Alo!“ saznaje, da zaprosi svoju dragu drugi put, odmah nakon njenog napuštanja imanja.
- Ništa joj neću reći, ali ću nešto uraditi što mi se već duže vreme mota po glavi, svi ćete biti iznenađeni, a najviše će se obradovati moja Natalija! Ali, iznenađenje ne bi bilo iznenađenje ako se odmah otkrije šta je - rekao je Sani za „Alo!“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар