Holivudska zvezda Čarli Šin (45) poveo je prostitutku i porno-glumicu Kristinu Volš na večeru sa svojom bivšom suprugom i glumicom Deniz Ričards (39), a samo nekoliko sati kasnije rasturio je hotelsku sobu u zanosu izdrogiranosti i pijanstva.

Nekadašnja „Bondova devojka“ navodno je ostala zgrožena činjenicom da će deliti sto sa prostitutkom Kristinom, pa je otišla. To joj ipak nije smetalo da pre svega devojkom ispozira uz široki osmeh.
- Čarli i njegova devojka su ustali i otišli zajedno do toaleta, gde su ostali dosta vremena. Ne morate da budete detektiv da biste shvatili šta se tamo dešavalo. Deniz se iznervirala i otišla - priča očevidac.
Trogodišnji brak Čarlija Šina i Deniz Ričards okončan je 2005. godine, nakon što ga je poznata glumica optužila za nasilničko ponašanje, kao i da je „stalno bio pijan ili drogiran“.

Potpuno uništio sobu
Ova priča je izašla u javnost posle policijskog upada u hotelsku sobu koju je Čarli Šin delio sa Kristinom Volš. Tom prilikom poznati glumac rasturio je apartman i napravio štetu od 5.000 dolara. Kada su policajci ušli, zatekli su Čarlija potpuno golog.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар