Prepuna hala „Pionir“, sinoć je odzvanjala glasom i imenom Ace Pejovića, koji je nakon deset godina karijere i šest albuma potvrdio da nije samo kralj splavova već čovek sa kojim više od deset hiljada ljudi peva kao jedan.


Solistički koncert pod nazivom „Opušteno“ u organizaciji „Melos Estrade“ počeo je oko 21 čas uz skandiranje Pejovićevog imena i pesmom „Jelena“ Tome Zdravkovića.
Njegova supruga Biljana i ćerke Marija, Magdalena i Iva najviše su mu pomogle da obeleži ovo veče, a zvezde večeri, pored Pejovića, svakako su bili njegovi gosti Ana Bekuta, Aca Lukas i Dženan Lončarević.
Veliki odziv kolega koje su se sinoć pojavile na koncertu popularnog folkera, već pre samog koncerta ukazao je na dobru žurku, pa je tako Goca Tržan došla među prvima, a potom je stigao i Saša Kovačević sa devojkom Bojanom u pratniji brata Radeta i pevačice Milice Todorović. Prisustvovao je i pevač Bane Mojićević, Đani sa suprugom, Marko Đurovski, Peđa Blizanac i Mira Škorić
Kao što je i obećao Pejović je publici predstavio pesme sa novog albuma, ali je koncert započeo starim, pa su se nizale pesme „Neverna“, „Biti siguran“, „Prevara“ i druge. Publici se malo obraćao rečima, jer kako je i sam rekao pesme su mu najjače oružje.
- Dobro veče Beograde, hvala vam od srca što ste došli u ovako velikom broju, ja nisam dobar govornik zato ću malo da govorim, a mnogo da pevam- obratio se Pejović publici na početku koncerta. Koliko je bio zadovoljan rekao nam je već u prvoj pauzi dok ga je na bini odmenjivao kolega Dženan Lončarević.
- Presrećan sam! Ovo je muzička noć koju sam priželjkivao- izjavio je Aco Pejović za „Alo!“.

Duet Ace i Dženana
Prvi gost na koncertu koji se pridružio Aci Pejoviću na bini, sinoć je bio Dženan Lončarević sa kojim je otpevao dugo najavljivani duet.
- Sada ću vam otpevati nešto novo i želim da vidim vašu reakciju- rekao je Aca i na binu pozvao kolegu Dženana Lončarevića sa kojim je otpevao, kako je sam kasnije rekao, „nekršteni“ duet.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар