Reper Ivan Ivanović Đus napao je devojku u centru Beograda, jer mu je slučajno ogrebala automobil!

Sve je počelo kada je devojka, koja je parkirala automobil u Novopazarskoj ulici, u trenutku kada je reper prolazio otvorila vrata svog automobila i zakačila njegov.

- Devojka nije pogledala da li ide neki automobil u trenutku kada je otvarala svoja vrata i zakačila je Đusov auto, koji je prolazio. Odmah je zakočio, izašao iz automobila i histerično počeo da se dere - rekao je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta.
Ljudi koji su u tom trenutku prolazili ulicom posmatrali su ga bledo, jer nisu mogli da vide ogrebotinu zbog koje se Ivanović dere.

- Zaustavio je saobraćaj i počeo da vrišti na devojku koja se našla u čudu. Rukavom od majice je odmah počeo da briše limariju kako bi našao štetu, ali nikome ni posle toga nije bilo jasno zašto se toliko uzbudio kada je šteta minimalna. Zaustavio je saobraćaj duž cele ulice, a kolona iza njega je već izgubila strpljenje toliko da su svi počeli da trube, ne bi li se Đus smilovao da krene - rekao je naš izvor, i dodao da je reper nakon dranja na devojku odustao od svađe i uputio se u nepoznatom pravcu.
Kako bi dobili i njegov komentar, pozvali smo Ivana Ivanovića, koji je odmah nakon predstavljanja naše novinarke kratko reagovao ne sačekavši da čuje pitanje.
- Do viđenja, prijatno - rekao je Đus i spustio slušalicu.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар