Političar Marjan Rističević, koji je pred početak najgledanijeg rijalitija u Srbiji izrazio želju da proveri da li su grudi Vesne Vukelić Vendi prirodne, dobiće priliku da to i proveri ukoliko oboje uđu na imanje u Lisoviću.

Naime, atraktivna pevačica nema nameru da se brani od predsednika Narodne seljačke stranke.
- Ako se budemo našli na farmi, dozvoliću Marijanu da mi skače po grudima, kao što je svojevremeno skakao po sedištu svog traktora ispred Skupštine, ali se plašim da već pri prvom skoku ne odleti na Mesec, tako da bi mi se tada javio iz neke druge orbite.
Jedino što nikako neće moći je da mi skače po glavi, za takve nosim ognjeni mač arhangela Mihajla - započinje priču za naš list atraktivna crnka, koja dodaje da blagonaklono gleda na političare.
- Volim ja političare, još ako Rističević može na gredi koja mu je u gaćama da poređa tri kokoške iz njegovog sela, onda će to biti dobro za sve žene na imanju u Lisoviću. Pošto se predstavlja kao seoski političar, te pokazuje da mu seoski poslovi nisu strani, a vidim da ima želju da proveri da li su moje grudi prirodne ili silikonske, plašim se da to neće moći jer pretpostavljam da su mu ruke ogrubele od seoskih poslova. Sigurno ima i žuljeve pa neće moći da razlikuje prirodno od silikona - kroz smeh objašnjava Vendi, koja je ozbiljno shvatila i Marjanovu želju da proveri kakva je iznutra, tačnije duhovno.
- Pa moraće dosta da se mentalno uzdigne kako bi to proverio, ali zasad mu dobro ide. Ma dobri su političari. Pa u prethodnom serijalu, moj favorit bio je Raka. Čovek je genije. Bukvalno! Zna sastav kosmosa, aminokiseline, sastav Mančester junajteda... Prepametan je, ali to očigledno nije dovoljno da bi neko pobedio - zaključuje Vesna.

„Mina je oblik života“
Objašnjavajući da je u rijaliti programima sve moguće, te da ne pobeđuju oni koju to obično zaslužuju, već neki za koje se „ne zna se gde sve nisu šuplji“, pevačica se dotakla Mine Kostić.
- Gledala sam jedan kviz u „Farmi“ u kojem je učestvovao onaj, kako bih ga nazvala, oblik života od Mine, i nisam mogla da verujem! Pa ona je imala sve odgovore na pitanja koja su postavljana, a nije znala da u kupusu ima vitamina C i nije znala da nabroji tri domaće životinje! Iskreno bila sam u čudu, nisam znala da li gledam „Farmu“ ili takmičenje za najgluplju osobu. Povrh svega, taj isti oblik života dobija naslovne strane. To je tako u zemlji s poremećenim sistemom vrednosti - smatra Vendi.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 03 септембар, 2010  

    pa hahahah u pravu si vendi, ala si brate teska kurva to je zalosno...

Постави коментар