"Čipsi beogradska rolerijada" biće održana 19. septembra, saopštili su organizatori.

Centar Beograda biće pravi raj za ljubitelje rolera, druženja i zabave, koji će uživati u interesantnim trkama, ali i bogatom zabavnom programu.

U planu su takmičenja porodičnih timova u "Čipsi porodičnim trkama", klinci i klinceze do 15 godina učestvovaće u "Uniqa osiguranje trkama za najmlađe", dok su za starije tu pro i fitnes "LG Life's good" trke za odrasle.

Za pripadnice lepšeg pola tu je "Lisa trka lepote" u okviru koje se obilaze "Avonovi" promo štandovi.

Najbrži takmičari će odmeriti snage u "Čipsi trkama na 100 metara", dok će timovi školaraca takmičiti u "Čipsi školskim štafetnim trkama".

Večernji program, od 19 do 22h, je rezervisam za Festival fitnesa na kojem će biti predstavljeni najnoviji fitnes programi najboljih klubova iz Srbije.

Prijava takmičara za Chipsy Beogradsku rolerijadu 2010 vrši se putem sajta www.rolerijada.rs ili lično u poslovnici Telekoma Srbije na Terazijama 24, svakog dana od 9h do 21h, gde takmičare očekuju i lepi poklončići. Svakog učesnika Chipsy Beogradske rolerijade organizator će nagraditi setom od osam točkića.

Tokom Rolerijade, svi zainteresovani moći će da pomognu mališanima iz Prihvatilišta za decu da dobiju novi, veći dom. Do sada, podršku humanitarnoj akciji "Pobedi za decu Prihvatilišta" pružile su mnoge poznate ličnosti, među kojima su Zdravko Čolić, Nemanja Vidić, Vlado Georgijev, Isidora Bjelica, FK Crvena Zvezda i Partizan, Lazar Ristovski i mnogi drugi. Većina njih, ali i druge javne ličnosti će od 11 do 16 časova biti gosti Rolerijade na Uniqa osiguranje štandu kako bi obezbedili dovoljno sredstava, kako bi mališani imali dostojan prostor za život.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар