TV „Foks“, odnosno Prva srpska televizija, koja sa radom počinje za četiri dana, već je uspela da navuče gnev kolega kada ih je na svojoj prvoj promociji otvoreno ismevala.

Naime, voditelj Ivan Ivanović, koji je vodio program, želeo je da pokaže kako druge televizije rade svoj posao, pa su se na video-bimu pojavili lapsusi njegovih kolega sa drugih televizija, između ostalih Tanje Jordović i Radomira Počuče s ružičaste televizije. S obzirom na to da ovih dana vlada velika tenzija između „Pinka“ i buduće Prve srpske televizije, ovaj gest sigurno neće popraviti već zategnute odnose.

Inače, nova televizija, osim imena, promenila je i direktora pa je sada na čelu te medijske kuće Dejan Jocić, koji je godinama živeo i radio u Nemačkoj.
Kada je reč o voditeljima i programu, tu se nisu dogodile veće promene, osim pojačanja u liku Branke Nevestić sa Televizije „Košava“, Slađane Slavković sa „Avale“, kao i Nenada Okanovića, koji će sa Ajs Nigrutinom voditi projekat „Volim Srbiju“. Himnu PST „Moja prva“ otpevala je Marija Šerifović, a rijaliti program „Survivor“, počinje sa emitovanjem istog dana kada i nova televizija.
Na pitanje zbog čega se ta televizija zove Prva srpska, verovatno najbolji odgovor dao je novi direktor:
- Osim što smo prva televizija koja je dobila licencu Republike Srbije, mi smo i prva televizija na koju ćete naići kada dolazite sa autoputa. Bićemo drugačiji, a ne kao neke televizije koje 24 sata prikazuju rijaliti program - odgovorio je Jocić, a prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар