Rialiti šou „Farmer traži ženu“ koji dolazi iz Velike Britanije trebalo bi da u novoj sezoni počne da se emituje na Televiziji „Foks“ (koja će uskoro promeniti ime u Prva srpska televizija). Emisija je potpuno neobičnog karaktera i koncipirana je tako da jedan čovek sa sela traži svoju savršenu polovinu iz grada.

Emisija u početku prikazuje život farmera na selu, koji su pre svega samci i najveća želja u životu im je da nađu savršenu partnerku. Devojke se u međuvremenu prijavljuju da postanu ta jedna posebna izabranica i svaki farmer za sebe bira top deset kandidatkinja za koje bi voleo da se takmiče za njegovo srce. Kandidatkinje potom poziva na druženje i od deset takmičarki on bira pet sa kojima će otići na sastanak. Nakon toga samo dve dobijaju priliku da zajedno sa farmerom žive na farmi nedelju dana. Na kraju farmer bira svoju devojku.

„Farmer traži ženu“ počeo je da se emituje u Velikoj Britaniji 2001. godine. Ideja je uzeta iz TV formata jedne emisije koja se 1983. godine prikazivala u Švajcarskoj. Za ovih deset godina projekat je doživeo veliki uspeh i prikazivao se širom Amerike, Australije i Evrope. Najveći uspeh doživeo je u Holandiji i Francuskoj.

„Farmer traži ženu“ trebalo bi da počne da se emituje na Televiziji „Foks“ u toku sezone 2010/11. godine. Inače, Televizija „Foks“ će uskoro svojim gledaocima ponuditi širok spektar novih zanimljivih emisija. Od novih rialiti programa spremaju „VIP Survivor“, „Farmer traži ženu“, „Dođi na večeru“…

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Unknown // 04 септембар, 2010  

    Najnoviji reality show "Farmer trazi zenu" je potpuno diskriminatorski i ima za cilj da ponizi zensku popolaciju. Svrha je da se pokaze da zena ima previse i da treba da budu presrecne da ih njegovo velicanstvo muskarac izabere.To ima jako los uticaj na drustvo.GDE JE REAILTY SHOW GDE 1 ZENA BIRA IZMEDJU STOTINA MUSKARACA? Zasto mediji ne pokazu da muskarac treba da se izbori za zenu i bude dostojan nje?

Постави коментар