Nekada je postojao Zec (Rabbit), toliko mali vibrator sa vibrirajućim ušima da je mogao da stane u najmanju fioku nočnog stočića. Ali, to je bilo nekada. Sada takve igračkice više liče na kućnu teretanu nego na bilo šta drugo. Velike su, izgledaju nespretno, ali neverovatna je potražnja. Time se širi ponuda i evo liste nekih od najstrašnijih ali i najprodavanijih „zveri“.

Sibian (The Sybian) 

Samo je potrebno uključiti ga u struju i dobijate vožnju na pravom mehaničkom biku. Dolazi u paketu sa sve DVD-jem, i delom za „unutar“ u 3 veličine. Plus, 45 dana probnog perioda i naravno, povraćaj novca ako „ne radi“.

Trilhamer (Thrillhammer) 

Ova naprava je u potpunosti ginekološkog izgleda, pomalo nakaradna, ali ima svoje prednosti kao nijedna druga.

Stavite čudo nalik penisu među noge i vaš partner vas može sa velike daljine zadovoljavati daljinskim upravljačem. Zar to nije romantično?

Upravo zbog tih ekstra sposobnosti, njegova cena ide od 4.200$ pa sve do 30.000$.

Cezar (The Caesar) 

Cezar košta 1.495$. Njega postavite ispod svog kreveta a deo koji vas zanima se horizontalno kreće do vas po dušeku brzinom i do 280 pokreta u minutu. Ima daljinski upravljač i napravljen je isključivo za kućnu upotrebu.

Manki roker (Monkey rocker) 

Takođe liči na kućnu teretanu. Ne koristi baterije, upravljače i slično. Jednostavno kleknete na kolena, uhvatite se za ručke i ljujljate se napred-nazad, dildo postavite gde treba.

Ova indiskretna sprava koštaće vas 800$.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар