Sin muzičkih zvezda i aktuelnih farmera Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić, protiv svoje volje preko noći je postao jedna od glavnih tema razgovora u Srbiji kada je otkriveno, a potom i njegov otac potvrdio da ulazi u rijaliti kako bi vratio njegove kockarske dugove. Mladi i talentovani muzičar u ekskluzivnom razgovoru za „Alo!“ prvi put priča o svojim problemima, ali i tvrdi da su sve priče prenaduvane.

- Cifre koje se spominju kao moj dug nisu ni blizu realnih. Naravno da mi otac i majka pomažu kao što i svi roditelji pomažu svojoj deci, ali ne znam ko je pustio priču o ogromnim sumama koje navodno dugujem...

Suma koja se spominje je 70.000€?
- To je ozbiljan novac i nije ni blizu stvarne sume. Ja se jesam s vremena na vreme zaduživao, ali sam te dugove i vraćao. Sada se napravila tolika polemika oko toga što sam ja išao u kladionicu, ispada da sam najveći kockar u državi.

Da li si se kockao otkad su oni na farmi?
- Nisam, ne samo otkad su ušli, već i mesecima pre toga. To je za mene prošlost i mislim da više nikada neću prići kladionici. Priče o dugovanjima brukale su mamu i tatu i odlučio sam da stavim tačku na to. Okupiran sam svojom porodicom, imam sina Vasilija, ćerkicu Vasilisu i suprugu Milicu, obožavam ih i trudim se da im posvetim svaki slobodan trenutak. Radim kao muzičar četiri dana nedeljno, sviram svadbe, veselja, imam puno posla, dolazim kasno kući i kada se probudim, sve vreme sam sa njima.

Priča se da je Hasan Zlatu optuživao za tvoj problem jer je smatrao da si te gene preuzeo od njene majke, koja je bila kockarka?
- Ne može zbog toga Zlata da bude kriva. Baka se bavila pevanjem, bila je žena mangup i strastveni kockar. Ja sam se samo kladio, te to nije za poređenje. Ali, i to što sam radio ne može da bude Zlatina odgovornost. Tačno je da krv nije voda, ali nije me Zlata vodila za ruku u kladionice i rekla da popunjavam tikete. Ali, moram da kažem da ne verujem da je on ikada nju optuživao.

Da li si nešto savetovao roditelje pred ulazak na farmu?
- Samo sam im rekao da se klone svađa i mnogo mi je drago što zasad uspevaju da izbegnu konflikte. Ponosan sam na svoje roditelje.

Opšte je mišljenje da je Hasan nezgodnog karaktera, da li se bojiš da će se pobiti ako mu neko stane na žulj?
- Iskreno, nije mi svejedno, ali ćaleta je život naučio svemu jer je od 13. godine počeo da radi u kafani i ne verujem da će dopustiti da ga neko isprovocira. Ali, ako ga neko bude napao i uspeo da ga iziritira, može da bude problema. Neka se čuva ko mu se tada nađe na putu jer on možda i nije najjači na imanju jer ima 53 godine, ali je bokser koji ume da se odbrani i da i te kako zada udarac.

Da li je tebe nekada udario?
- Nikada nije podigao ruku na mene. Mama je znala dok sam bio mali da me udari po dupetu, ali i ona retko. Ali, moram da kažem da sam ja zapravo odrastao uz Hasanovu suprugu Draganu, koja mi je druga majka, i od nje sam naučio gotovo sve.

Hasan nije dobrog zdravlja, da li se bojiš da će mu pozliti?
- Naravno da se bojim, jer ima problema sa srcem i pritiskom, ali to se u poslednje vreme stabilizovalo, ali mislim da neće biti do te mere iznerviran da mu skoči pritisak ili pozli.

Zašto on ne priča na farmi o tome? Drugi vrlo često potenciraju na lošem zdravlju ne bi li izazvali sažaljenje kod publike.
- Hasan je čovek koji je imao težak život u kome se sam borio za sve, pa bi mu sažaljenje ljudi došlo kao uvreda. On neće potencirati na svojoj bolesti jer ne želi da na taj način skuplja jeftine poene kod publike. S druge strane, ne želi da se oseća odbačenim u društvu zbog zdravstvenog stanja jer je previše ponosan.

Da li misliš da je moguća da dođe do pomirenja između Zlate i Hasana na farmi?
- Sve je moguće. Ne kaže se za džabe da prva ljubav zaborava nema. Ali, mislim da između njih odavno nema tog žara, a i tata je u braku i sigurno ne bi tako nešto učinio svojoj supruzi.

Ekrem nema šansi kod Zlate
Sin Ekrema Jevrića najavio je da će njegov otac imati seks sa tvojom majkom, kako na to reaguješ?
- Ružno je da ja komentarišem svoju majku u tom kontekstu, ali hajde da kažem ovako: Zlata je uvek birala samo lepe muškarce, tako da od te svadbe nema ni proševine!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар