Kontraverzna pevačica je samuvereno najavila treći studijski album "Born This Way" koji će, tvrdi ona, promeniti svet jer muzika koju ona stvara ima moć oslobađanja!

"Ovaj album će biti apsolutno najveće delo koje sam stvorila i jako sam uzbuđena zbog toga. Poruka, melodija i njegov značaj predstavljaju potpuno oslobađenje za moje fanove i mene. Znala sam da mogu promeniti svet kada su mi počela stizati pisma fanova u kojima su izneli svoje tužne životne priče i u kojima mene vide kao spasioca", kaže Lady Gaga.

Pevačica kaže da su mediji o njoj stvorili iskrivljenu sliku (!?) jer ona nije arogantna i da je muzika jedina stvar u kojoj je uspešna i samouverena.

"Fanovi se prema meni odnose kao prema ljudskom biću, ali i kao prema super-ženi, što ja i jesam. Mnogi kažu da sam arogantna, ali muzika je jedino što imam. Znam šta mogu očekivati od svog novog albuma - mnogo hitova i mnogo mnogo više zavidnih ljudi. Bijonse me jednom pitala gde pronaliziš tako dobre i originalne ideje, odgovorila sam da sam jednostavno takva", kaže pevačica koja je dobila osam MTV video nagrada.

Snimanje "revolucinarnog albuma" , posle "The Fame" i "The Fame Monster", trebalo bi da bude završeno početkom iduće godine, prenosi Mondo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар