Predsednik Narodne seljačke stranke i budući farmer Marijan Rističević nije začuđen izjavom estradne umetnice Vesne Vukelić da će mu dozvoliti „da joj skače po grudima“, ali misli da nema dovoljno kondicije da isprati prsatu pevačicu.

Naime, Rističević je nakon intervjua koji je dao za „Alo!“ pre dva dana malo spustio loptu, te ovog puta nije mnogo pričao o seksu na imanju s estradnom umetnicom.
- Je l‘ ona ima nešto protiv mog skakanja na traktoru? Bolje na traktoru nego na rumskim vašarima! Ona sad ovih dana radi žena, baš sam bio juče po podne na vašaru, ali nije je bilo tamo. Stariji sam ja čovek, nemam ja kondicije za nju. Njoj treba neki mlađi, neće imati toliko koristi od mene - rekao je stidljivo Rističević i dodao da je njen komentar da će mu dozvoliti da joj skače po sisama nije baš shvatio kao kompliment.
- Je l‘ se ona uvredila kada sam ja dao komentar da ima impozantno poprsje? Ma njena muzika je za gledanje, a ne za slušanje. Ako ćemo iskreno, njeno skakanje se više isplati nego moje na traktoru! Nisam ja za nju, imam ja lepu i mladu ženu kod kuće. Treba za Vendi dosta snage i izdržljivosti, a ja je nemam. Mislim da bi na farmi naša omiljena poza bila leđa o leđa, tako bi bilo najbolje. Zamisli mene i nju gole? Pa sigurno izgleda mnogo bolje nego ja, ne bi to baš bilo lepo. Nisam ja neki pevac, nemam više snage. Ipak, ona je za nas seljake Merilin Monro, a ja običan narodni čovek - rekao je političar i odgovorio na Vesninu poruku da sigurno ima grube ruke sa žuljevima.
- Ja? Moje ruke su mekane i nežne, nijedan žulj nemam! Recite vi njoj da sada postoje rukavice i da me one štite. Videće i sama! E pa dobro, ako baš dozvoljava, proveriću da li ima silikone ili prave, umem ja da primetim razliku, neka se ne brine - završio je Marijan, koji je pričao tako da se stiče utisak da ne sme više tako javno da priča o prsatoj umetnici kojom je bio očaran. Da li je njegova žena zabranila priču i podviknula ili se pobunila njegova okolina, a možda i nešto treće, ne znamo, ali je sigurno da na farmi neće biti nikoga da mu prebaci ili zapuši usta.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар