Folk pevačica Snežana Babić Sneki odlučila je da ipak prihvati ponudu producenata najgledanijeg rijalitija u Srbiji, tako da će se 12. septembra useliti na imanje u Lisoviću.

Popularna folkerka je, kako „Alo!“ saznaje, juče bila na lekarskom pregledu koji je obavezan pred ulazak za sve potencijalne učesnike „Farme“.
- Sneki su pozvali još pre mesec dana, kada je pravljen prvi spisak, ali ona je bila odlučna u tome da joj takav vid medijske pažnje nikako ne treba. Čak je u medijima i demantovala da će biti učesnik rijalitija. Međutim, kako je vreme prolazilo, shvatila je da bi joj „Farma“ i te kako značila kao uvod u promociju novih pesama koje priprema - rekao je za naš list dobro obavešten izvor blizak produkciji.
- Već sam dobijala ponude za razne rijalitije, a sa mnom su kontaktirali i producenti „Farme“. Međutim, ne bih da dajem bilo kakav komentar o svom eventualnom učešću - rekla je Sneki za naš list, ne demantujući tako informaciju koju smo dobili.
Inače, čelni ljudi „Pinka“ su napravili spisak javnih ličnosti koje su potencijalni farmeri za ovu sezonu, ali to ne znači da će svaki od njih i ući u rijaliti. Naime, produkcija potpisuje više ugovora nego što ima farmera i na kraju pravi finalni izbor, a o ovome su obavešteni i sami potencijalni farmeri. Oni koji su zasad potvrdili svoj ulazak su: Oliver Mandić, Slađana Milošević, Milan Paroški, Marijan Rističević, Čeda Čvorak, Zorana Pavić, Ekrem Jevrić, Eva Ras, Vesna Vukelić Vendi, Zlata Petrović sa bivšim muževima Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom, Tina Ivanović, Sanja Stojanović, Slobodan Batjarević Cobe, Katarina Živković, Li Men, Bata Zdravković, Renato Henc i već navedena Snežana Babić.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар