Učesnici druge sezone popularnog rijalitija „ Farma" konačno su dočekali svoje honorare! Iako je dogovoreni rok za isplatu odavno istekao, novac na račune takmičara legao je tek pre tri dana, a farmeri su zadovoljni što je na kraju sve ispalo kako treba.

Trećeplasirana Dragana Milošević kaže za Press da će uz honorar uskoro dobiti i „pežo 207".
- Pre tri dana su mi isplatili sve kako smo se dogovorili. Sada razmišljam na šta ću potrošiti novac. Uz honorar dobijam i 'pežo 207' koji je moj omiljeni auto i jedva čekam da mi stigne iz Francuske. Sada sam u pregovorima sa Sašom Popovićem o daljem angažmanu u „ Grandu", pa se nadam da ću i na poslovnom planu biti zadovoljna. Ovog meseca ću znati da li ću ostati balerina ili ću raditi nešto drugo - rekla je Dragana.
Mina Kostić nije revoltirana zbog kašnjenja honorara i kaže da zna na šta će nagradu potrošiti.
- Čim su mi uplatili novac svima sam kupila poklone. Naravno, ćerka Anastasija je dobila najviše. Kod mene se pare ne čuvaju, već sledeće nedelje idem da potrošim i ostatak honorara - poručila je Mina.
Voditelj Vladimir Stanojević jedan deo novca će potrošiti na kupovinu „audija A3", a drugi će dati u humanitarne svrhe.
- Sebe ću počastiti omiljenim automobilom, a deci u „Zvečanskoj" ću kupiti televizor i „plejstejšen" budući da dolazi zima i da će dosta vremena provoditi unutra - rekao je Vlada za Press.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар