Ljubinka Dobrosavljev, nova voditeljka „Zvezda Granda", kaže da je deset godina čekala materijalnu satisfakciju koju je dobila od Saše Popovića

Ljubinka Dobrosavljev, bivša voditeljka televizije Studio B i Foksa, od 18. septembra vodiće novi serijal muzičkog takmičenja „Zvezde Granda". Lepa voditeljka sigurna je da će se dobro snaći u novoj TV formi i priznaje da je i zbog dobre finansijske ponude prihvatila da vodi „Zvezde Granda".

- Posle razgovora sa Žikom Jakšićem o eventualnom angažmanu, usledila je i konkretna ponuda Saše Popovića. Pošto nisam imala priliku da radim sličnu TV formu, ponudu sam prihvatila prvenstveno zato što je veliki profesionalni izazov. Posle desetak godina rada u medijima kao novinar, voditelj i producent i konstantnog dokazivanja u nekoliko produkcijskih kuća i televizija, smatram da je došlo vreme i za materijalnu satisfakciju. Finansijski momenat je bio važan, ali ne i presudan - kaže Ljubinka.
Ljubinka je sa Studija B nedavno prešla na Foks, koji je veoma brzo napustila zbog „Granda".

- Odlaskom sa Studija B napravila sam veliki rez. Prihvatila sam ponudu druge televizije koja pokreće projekte zbog kojih su me i zvali, ali te emisije nemaju predviđena gostovanja u studiju. U međuvremenu sam shvatila da mi u studiju nedostaju ljudi, toplina i prisnost koju sam imala sa gostima. Volim gužvu i sviđa mi se neposredan kontakt sa publikom. Lepo sam se pozdravila sa kolegama sa Foksa, kojima želim sve najbolje u novoj sezoni. Sada imam podršku čitavog tima koji godinama radi na ovom projektu, pa očekujem da ću se dobro snaći i uživati u novom izazovu. Nova scenografija biće pravo iznenađenje i za učesnike i za gledaoce - poručuje voditeljka.

Ljubinka priznaje da i privatno sluša folk.
- Besmisleno je da se branimo od muzike bez koje ne može da prođe nijedno veselje. Niko ne može da zamisli svadbu bez narodne muzike. U kvalitetnu muziku ubrajam pesme dokazanih muzičkih zvezda poput Lepe Brene, Ane Bekute, Tome Zdravkovića, Tozovca... „Zvezda Granda" Dušan Svilar je primer doslednosti i upornosti, produhovljenosti, lepog vaspitanja i ponašanja. Škola i njegovo obrazovanje nisu trpeli zbog naglog uspeha. Mislim da neguje vrednosti koje su, nažalost, zaboravljene ili skrajnute. Nadam se da će svojom harizmom uticati na mlade ljude i biti njihov uzor - rekla je voditeljka.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар