Marijan Rističević, predsednik Narodne seljačke stranke, koji će se 12. septembra useliti na imanje u Lisoviću, jedan je od onih koji ne strahuju od seksa pred milionima ljudi!

Naime, Rističević je ispričao da ako uđe na farmu, ne garantuje da će biti veran svojoj ženi, ali i da seks sa istim polom ne dolazi u obzir.

- Ako me pozovu i ja prihvatim da učestvujem, od mene može da se očekuje samo pobeda i ništa više! Svašta očekujte! Ako tamo bude neka dobra ženska, biće seksa u nekom budžaku, ali s pederima nikako! Ja ne mislim da je u redu biti s istim polom, ali neka ih ako hoće, samo neka se sklone da ih ne vidim - kaže Rističević, a na našu konstataciju da je imanje okruženo kamerama, odgovara:
- Ne smetaju meni kamere, neću gledati u njih uopšte ako odem tamo! Ma ja nisam izbirljiv, imam mladu i lepu ženu, ali znate kako kažu: „Tuđe je slađe, zato se i varaju žene!“ Ma bre, ako me zatvore tamo, ja bih dobio životinjski nagon. Onda bih se samo prekrstio, pa šta bude! - iskren je političar.
Kaže da u ostalim takmičarima ne vidi konkurenciju i da bi rado proverio da li Vendi ima prave grudi.
- Čuo sam da ulazi Vendi. Viđao sam ja nju na rumskom vašaru, e ona je prava narodna ženska! Nego ne znam da l‘ su joj ono silikoni ili prave? Voleo bih ja to da proverim ako mi dozvoli, ali i da vidim kakva je iznutra... duhovno! (smeh)
Ma ženska ima impozantno poprsje!
Unapred se raduje ako se među njegovim cimerkama nađe i Nikolina Pišek jer smatra da će na taj način poboljšati komšijske odnose s Hrvatskom.
- Nego, ako odem tamo, a dođe ona Hrvatica kao što se piše, Pišek ili Fišek, kako već, bila bi dobra sa mnom, taman da popravimo ove naše odnose s Hrvatima. To bi za našu zemlju bilo od koristi, ja to samo zbog susedskih odnosa! (smeh)
Ako mi prorade hormoni... ja nisam mlad čovek, ali labav mi nije! A i godine mogu da utiču na situaciju, nisam ja više mlad - u jednom dahu nam je ispričao nekadašnji predsednički kandidat.

Abortiraću ako me na farmi pobede Lečić i Paroški
Rističević smatra da ne postoji političar koji bi ga mogao pobediti u rijaliti programu, pa tako ni Milan Paroški i Branislav Lečić, koji se pominju kao potencijalni učesnici.
- Abortiraću ako me pobedi političar! Ma ja pobeđujem ako se pojavim na toj farmi! Nisam najlepši, ali sam najbolji! Čuo sam i za Lekin ulazak i bolje mu je da bude na farmi nego da bude ministar! Iskreno, nije ni bolji glumac od mene! Nego je problem ako odem tamo i pobedim, opet će se pričati kako sam uzeo pare. Pričali su i da sam u politici zbog para i kako sam se obogatio, a to nema veze s istinom - smatra Marijan.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар