Nataša Pavlović je odbila ponudu čelnika Pinka da bude u voditeljskom timu „Farme" zbog sukoba interesa budući da je njen suprug, Predrag Pavlović Baki, glavni producent rijalitija. 

Milica Mitrović je imala ideju da se pridružim ekipi koja realizuje „Farmu", ali ipak sam odustala. Predraga ću izveštavati o svemu što se dešava, tako ću i u trećem serijalu biti njegov nezvanični pomoćnik - kaže Nataša za Press.

Voditeljka je pre tri meseca rodila sina Olega, a televiziju je napustila čim je ostala u drugom stanju. Kaže da se raduje povratku na male ekrane u emisiji „Plesom do snova", koju će voditi sa Boškom Jakovljevićem.

- Radujem se povratku jer sam se uželela kamera. Celog leta sam na moru u Crnoj Gori, gde imam porodičnu kuću, ali uskoro se vraćam u Beograd jer kreću snimanja emisija, dok će emitovanje početi posle Nove godine - ističe Nataša.

Ona kaže da je jedino sin uspeo da je dovede u red.

- Oleg me je potpuno promenio i doveo u red jer sam bila neko koga čovek nije mogao da uhvati ni za rep, ni za glavu. Bake i deke će ga čuvati kad budem počela da radim, ali je on veoma dobra beba i neće praviti probleme - kaže voditeljka, a na pitanje na koga liči Oleg, odgovara:

- To se i ja svakog dana pitam (smeh). Ima plave oči, kakve nemamo ni suprug ni ja! Očigledno je „napravio miks" od predaka.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар