U želji da obezbede najbolju, a samim tim i najgledaniju sezonu rijalitija „Farma“ dosad, producenti su odlučili da dodatno prošire spisak potencijalnih učesnika, pa tako postoji mogućnost da od nedelje na imanju u Lisoviću gledamo pevačicu Snežanu Jovanović Šikicu i crnogorskog repera Radeta Rapida poznatog po pesmi "Đe si brate".

- Kao crnogorskog predstavnika na farmi, osim Ekrema Jevrića, producenti su odabrali i Rapida, a Šikica je takođe potpisala ugovor. Za sada je sklopljen dogovor sa oko 40 potencijalnih farmera i sve do ulaska u karantin neće biti poznato ko će se od njih naći u prvoj postavci. Naravno, za one koji odmah ne uđu uvek postoji varijanta da će biti ubačeni kada nekoliko takmičara bude ispalo - rekao je za naš list izvor blizak produkciji.
Podsećanja radi, Šikica je legendarna romska pevačica čiji hitovi i danas spadaju među najizvođenije u kafanama u Srbiji, a među njima su „Ala bih se šikicala, al‘ mi ne da nana“, „Zavede me, majko, momak loš“, „Koliko se tuge skupilo u meni“, „Kunem se u sreću devojačku“ i mnogi drugi. Rade Rapido je u Srbiji najpoznatiji po saradnji sa Rambom Amadeusom i njihovoj duetskoj pesmi „Vidi ovu, vidi onu“.





Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар