Iako još nije prikupila sve pesme i ušla u studio, najveća srpska estradna diva Svetlana - Ceca Ražnatović odabrala je naslovnu pesmu svog novog albuma koji će, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, nositi naziv „Ide to s godinama“.

Ovu odluku Ceca je donela pre sedam dana kada je dobila pesmu koju su radili Goran Ratković Rale i Marina Tucaković, i pošto je odmah u tekstu prepoznala brojne autobiografske trenutke, iste večeri odlučila je da po njoj nazove ceo album.

- Ne mogu da verujem da ste uspeli to da saznate! Pa kako kada sam je pre nekoliko dana tek odabrala? (smeh) Ali svaka čast na istraživačkom poslu koji ste odradili! Tačno je da će se album, ako ne dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, zvati „Ide to s godinama“. U tu pesmu sam se odmah zaljubila, tako da je bilo logično da dam naziv albumu po njoj, jer je kao pisana za mene. Oduševila sam se! Odabrala sam još dve pesme koje su takođe radili Rale i Marina, a zovu se „Kiša“ i „Ništa ti ne zameram“. Ne sumnjam u tim koji radi moj album, tako da sam ubeđena da će i moja publika uživati, a ja jedva čekam da uđem u studio - rekla je za „Alo!“ folk zvezda.

U želji da saznamo deo teksta pesme pozvali smo Marinu Tucaković, koja nije želela da nam otkrije stihove, kako je sama rekla „pre vremena“.
- Tačno je da smo odradili pesmu „Ide to s godinama“ i da je Ceca odmah odlučila da to bude naslovna. Pesma je na doradi, ima još nekih stvari koje treba da ispravimo, a kad to završimo, očekujem da će Ceca ući u studio da je otpeva. Sigurna sam da će Ceca dati svemu pečat kada bude donela svoju emociju u pesmu i da će biti hit na prvo slušanje. Ne mogu nažalost da vam otkrijem reči nijedne od navedenih jer se završavaju, ali obećavam da ćete imati tekst kada bude došlo vreme za to - prokomentarisala je Marina Tucaković, koja je ovih dana u velikom poslu baš zbog albuma koji priprema za Cecu.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар