Hasan Dudić, jedan od učesnika trećeg serijala „Farme“, potvrdio je za „24 sata” da će učestvovati u ovom rialiti šou-programu…

Mene narod zna već dugo i mogu da kažem da ću biti prirodan i normalan. Ne želim da pričam o Milošu Bojaniću i svakog ko me poredi sa njim „nabijem ga na onu stvar” – rekao nam je u jednom dahu Hasan Dudić.

Kada je Bojanić pobedio na „Farmi”, neki su opravdavali njegovo ponašanje po principu da cilj opravdava sredstvo. Svađe, pljuvanje i tuče na imanju kraj Barajeva, čiji je uzročnik upravo bio Bojanić, većinom su izazvali zgražavanje javnosti, a dospeli su i do Saveta Radio-difuzne agencije. Novi ukućani, međutim, tvrde da nagrada od 100.000 evra, iako primamljiva, ipak nije dovoljna da bi se spustili na taj nivo.
Glumica Eva Ras, koja se u medijima pominje kao poslednja u nizu mogućih farmera, kaže da je niko sa Pinka nije kontaktirao. Što se tiče taktike…

- Mi smo u civilizaciji navikli na drugačiji odnos nego oni u plemenu, a „Farma” je pleme i tu važe drugačija pravila. Neki su manje dobri, a neki više. Ipak, ne mogu ništa da vam kažem kako će biti kad se uđe. Samo da uđem, ja se nabacujem Pinku, ali oni još uvek ćute – rekla je Eva.

Zvezde Granda, Slobodan Batjarević – Cobe i Sanja Stojanović takođe se pripremaju za predstojeću „Farmu”. Batjarević kratko kaže da nikad ne bi koristio Bojanićevu taktiku, iako je nagrada od 100.000 evra primamljiva.

- Ne bih se pokazivao u sličnom svetlu kao Miloš, jer nisam svađalački nastrojen. Izbegavaću konflikte koliko god budem u mogućnosti – obećava Cobe.
Pored njih, kao mogući farmeri se, između ostalih, pominju i Zlata Petković, Vesna Vukelić – Vendi, Čeda Čvorak i Slađana Milošević. Oni juče nisu bili dostupni za izjave, ali ćemo njihove taktike saznati od 12. septembra.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар