Nakon što je pre nekoliko dana ismevao svoje kolege s „Pinka“, Ivan Ivanović, voditelj Prve srpske televizije, kako „Alo!“ saznaje, pokušava na sve da načine da ispegla odnos s njima i izvini im se, ali u privatnoj režiji.

Omaleni šoumen je izgleda uvideo da je preterao sa svojim šalama, kao i da mu nije bilo pametno da se zamera kolegama s najgledanije srpske televizije. Urednica Informativne redakcije ružičaste televizije Tanja Jordović kaže da je upoznata s tim da Ivanović pokušava da stupi kontakt s njom, ali da se to još nije dogodilo.

- Imam informaciju da je tražio brojeve telefone od kolega koje je uvredio u želji da im se lično izvini, ali mene nije zvao. Meni je smešno to što radi, sam taj čin da svoj program pravite na osnovu vređanja kolega, što je potpuno pogrešan korak i dodatni faul. Da se razumemo, nisam imala loše mišljenje ni o njemu ni o njegovoj emisiji, ali mislim da Ivanović nije trubuhozborac pa da sebi to dopušta - kaže urednica Informativnog programa „Pinka“, koja smatra da Ivanović, ukoliko ima dobru nameru, treba javno da se izvini kolegama.
- Dragi kolega, izvini se svima javno jer ti nisi nas lično uvredio, već pred TV kamerama - poručuje Jordovićeva.
U želji da čujemo komentar od Ivana Ivanovića, kontaktirali smo s njim, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na svoj broj telefona, prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар