Mirza Hamzić, pevač koji je veliku popularnost stekao pesmom „Insomnija“, koju je otpevao sa Jelenom Karleušom, uskoro će postati stanovnik najpoznatijeg imanja u Srbiji, saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih produkciji.

- Mirza je nedavno dobio poziv od organizatora „Farme“ da učestvuje u tom programu, što je on posle kraćeg razmišljanja i prihvatio. Jedini problem je bio što je pevač želeo da završi rad na novom albumu, koji je već pri kraju, tako da će objavljivanje Mirzinog projekta sačekati njegov izlazak sa farme - objašnjava izvor blizak produkciji, koji dodaje da su organizatori bili posebno zainteresovani za njegovo učešće jer u trećoj sezoni „Farme“ nemaju učesnike iz Bosne.

- Pošto dešavanja na imanju u Lisoviću imaju veliku gledanost u Bosni i Hercegovini, producenti su odlučili da u što skorije vreme pronađu adekvatnog učesnika iz te zemlje. Posle kraćih razgovora i dogovora izbor je pao na Mirzu, jer nisu želeli da bosanski učesnik doživi sudbinu voditeljke „Pinka BiH“ Tanje Đurović, koja je brzo ispala iz šoua jer ovdašnjoj publici nije bila poznata - zaključuje naš izvor.
U želji da čujemo Mirzin komentar, pozvali smo pevača koji nam nije potvrdio, ali ni demantovao ove navode.
- Nemam komentar. Stvarno ne znam šta bih vam rekao povodom toga - bilo je sve što je popularni Taja rekao za Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар