Bivša mis Vojvodine Sanja Radinović, koja je zbog najmanjeg broja glasova u nedelju veče prva napustila Pinkovo seosko imanje u Lisoviću,  poručuje da maneken Branislav Janković nije gej već je uveliko bacio oko na pevačicu Katarinu Živković.

Atraktivna manekenka smatra da Eva Ras preteruje sa paranojom koja može samo da joj pokvari odnos sa ostalim ukućanima na imanju.

- Evu sam gledala u serijama u kojima mi je delovala jako fino i povučeno. Ona je žena bogata duhom i to je čini mlađom, pa nas je na 'Farmi' sve iznenadila svojim smislom za humor. Međutim, sa druge strane se paranoiše bez razloga. Pogrešno je optužila Tinu i napala je, a devojka uopšte nije bila kriva. U nekim situacijama mislim da Eva baš preteruje, ali to pripisujem njenim godinama - objašnjava Sanja i dodaje da Ekremove ispade potpuno razume.

- Ekrem ima svoje ispade koje ukućani ne mogu da shvate. Ja smatram da je on veoma dobar čovek sa naivnim rezonima. Žao mi je kada se farmeri šale na njegov račun, ali smatram da to nije zlonamerno. Moguće da gledaocima deluje kao da mu se ukućani ismevaju. Ja sam izbegavala da se smejem na njegov račun mada je bilo situacija u kojima bih se smejala do suza - rekla je Sanja.
Bivša misica kaže da je idealan čovek njenih snova upravo maneken Branislav Janković, za koga veruje da nije gej.
- Bane je divan dečko koji poseduje sve fizičke i psihičke kvalitete muškarca koji može mene da osvoji. Iako se u igri poljubio sa Bakijem, verujem da nije gej. Između Katarine i Baneta se već dešavaju obostrane simpatije, dok je Baki u potrazi za devojkom sa kojom bi mogao da upražnjava seks - šaljivo je prokomentarisala misica.
Atraktivna manekenka priželjkuje voditeljsku karijeru i poručuje da njen otac iako se bavi politikom, nije urgirao da ona uđe na „Farmu"


- Nadam se da će mi ovo učešće u rijalitiju pomoći pošto želim da budem voditeljka. Moj otac nije urgirao da me ubace na „Farmu", već mi je to omogućila „Mis Ju" kompanija. Oni su procenili da sam ja prava osoba koja ih ne bi obrukala.          

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар