Novi izgled uložaka sa mirisom kamilice zbunio je glumicu Evu Ras, te je umesto da doda čaj, donela Hasanu Dudiću kutiju sa higijenskim ulošcima. Naime, Hasan je rekao da mu se pije čaj od kamilice, a Eva je htela da se pokaže kao pravi farmerski prijatelj i otišla do ostave kako bi ga uzela.

- Evo ti kutija, pa ti uzmi jednu kesicu - rekla je glumica ponosno, jer je pokazala kako je dobar prijatelj, iako sa pevačem nije u baš najboljim odnosima.

Kada je otvorio pakovanje i uzeo u ruke jedan uložak, Hasan Dudić ostao je šokiran i nije verovao šta mu se nalazi u ruci umesto kesice čaja.
- To nije čaj, to je dnevni uložak od kamilice - uglas su rekli Marijan Rističević i Limen, dok je Hasan i dalje u neverici gledao šta mu je glumica donela.
Kada je shvatila šta je uradila, Rasova je počela da se pravda i izvinjava bezbroj puta.
- Izvini, izvini... Stvarno nisam videla da su to ulošci. Ne znam šta rade u ostavi sa hranom - govorila je posramljena glumica.
Uprkos tome što je bio predmet šale, Dudić nije zamerio Evi, s obzirom na to da je najstarija ukućanka u ovoj sezoni „Farme“ i da sigurno već godinama ne koristi higijenske uloške.

Viktorija drogirala farmere čajem
Ovo nije prvi „incident“ sa čajem u „Farmi“. Naime, tokom prvog serijala, rokerka Snežana Mišković Viktorija ponela je sa sobom na seosko imanje čaj za smirenje koji već godinama pije kako bi se opustila. Međutim, to što je njen organizam navikao na čudnovate travke ne znači da su ga i ostali farmeri dobro podneli, jer kada im je dala da ga probaju, svi su zaspali ko je gde stigao! Oni srećniji su uspeli da se dokopaju kreveta, a bilo je i takmičara koji su zaspali preko stola, u sedećem položaju, pa i u štali. Viktorija je kasnije za naš list objasnila da su farmeri zaspali jer su se dobro najeli. (Izvor + Foto: Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар