Svojom muzikom ućutkaću Acu Lukasa i Sašu Popovića, koji su me tako nazvali Popović je umislio da je sila, laže da sam tražila nenormalne uslove u „Grandu". Nikad se neću vratiti tamo, jer ne ližem tamo gde sam pljunula

Dara Bubamara poručuje da je svim dušebrižnicima začepila usta kad je, uprkos odlasku iz „Granda", ostvarila veliki uspeh novim albumom. U intervjuu za Press Dara kaže da joj nimalo ne smeta nadimak Debela Barbika, koji su joj dali Aca Lukas i Saša Popović!

- Laska mi taj nadimak jer pokazuje da oni često razmišljaju o meni. Neka oni uživaju u CD-u Debele Barbike! Rado bih im i na svojim koncertima pokazala kako to Debela Barbika radi. Znate, ko gubi ima pravo da se ljuti. Svojom muzikom sve ću ih ućutkati!
Saša Popović je izjavio da si tražila nenormalne uslove i da te je zato izbacio iz „Granda".
- Laže! Samo sam tražila da dobijem novac od prodatih CD-ova. Poznato je da sam tada imala tiraž od 60.000 primeraka, a bilo mi je potrebno da pokrijem troškove snimanja albuma. On to nije hteo, umislio je da je sila, pa sam mu rekla - do viđenja, prijatno! Saša više nije onaj čovek koga sam upoznala pre deset godina u Novom Sadu, gde smo oboje rođeni. U međuvremenu se iskvario i „ufurao"! Prva sam ga napustila, pokazala sam da imam svoje ja i na tome su mi mnogi čestitali.
Priča se da posle napuštanja „Granda" imaš sve manje nastupa!
- To je smešno, nikada više nisam radila! Posle „Granda" mnogo mi je bolje, čak mi ni svetska ekonomska kriza nije smanjila broj nastupa. Sada mnogo više radim velike koncerte. Dara je jedna, a izdavači su prolazni. Zadovoljna sam uslovima koje mi je KCN ponudio, ali sledeći album objaviće onaj ko ponudi više.
Da li to znači da bi se vratila u „Grand" ako ponudi najbolje uslove?
- Nikad ne reci nikad, ali mislim da se ne bih nikada vratila tamo. Poznata sam kao žena čvrstog karaktera i ne ližem tamo gde sam pljunula! Tako je bilo i posle svađe sa mojom grupom, pa i Brajom koji mi je za novi album, bez obzira na sve što se dogodilo, ponudio nekoliko pesama, koje mi se nisu dopale.
Kako ti se dopadaju „Zvezde Granda"?
- Ne mogu oni da rade i imaju nastupe kao Ceca, Brena i Dara, jer nas nije stvorio ni Saša ni SMS glasanje. Dosta je te dece koja dobro pevaju, ali ne mogu da napune hale. Od svih njih možda su samo mala Rada, Tanja i Slavica tražene, ali sa ostalima je katastrofa. Neka Saša na jednu stranu stavi 10-15 „zvezda Granda", a mene na drugu stranu, pa ćemo da vidimo ko će bolje da prođe!
Da li su tačne priče da si se, posle višegodišnjih svađa, pomirila sa Jelenom Karleušom?
- Nema ništa od tog pomirenja! Samo smo se primirile. Posle burnih svađa i pljuvanja po novinama stišale smo strasti, ali se nismo srele i pomirile. U međuvremenu smo se obe udale i postale majke i mislim da nema smisla da se prepucavamo po novinama.
Planiraš li proširenje porodice?
- Volela bih da ponovo postanem majka, ali se to nikad ne planira. Želim da rodim još jednog sina!  

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар