Pevačica Emina Jahović-Sandal trenutno se nalazi u Bodrumu, gde snima tursku hit seriju "Polje lala“ u kojoj glumi glavnu ulogu. Ona priča o nedavnom nesporazumu koji se dogodio kada se neko lažno predstavljao kao njen menadžer, pa čak i nekim srpskim redakcijama je prosledio njen izmišljeni intervju.
Emina kaže da dotičnom čoveku koji je uzeo lažni identitet ne želi ništa da poruči, već navodi da ne može da veruje da nečija mašta i sloboda mogu toliko daleko da idu. "Ovom prilikom ne želim da poručujem bilo kome bilo šta, ali ovakva situacija prosto dovodi integritet bilo koje javne ličnosti u pitanje, kao i proverenost bilo koje informacije koja se objavi. Prosto nisam verovala da nečija sloboda i mašta mogu da idu toliko daleko i da pri tome nema nikakvu moralnu obavezu. Hoću da kažem da je čak i intervju koji je nedavno izašao u 'Blicu' plod nečije mašte", kaže Emina. Pevačica je bila veoma iznenađena njenim odgovorima u ovom intervju: "Prvo, bila sam iznenađena da se objavljuje intervju koji ja nisam dala, a zatim sam se i slatko nasmejala pojedinim odgovorima za koje i naša javnost zna da nisu tačni, jer se već o pojedinim stvarima govorilo u medijima i zna se da nemaju baš nikakve veze sa mojom pričom i pričom o seriji." Emina želi da se vrati na vedrije teme, te kaže da snimanje serije "Polje lala“ ide odlično. "Trenutno smo u Bodrumu gde ćemo snimati do kraja nedelje, a zatim se vraćamo na Bosfor. Organizacija je veoma dobra i ekipa mi u svakom smislu daje punu podršku. Pošto je u pitanju veliki projekat, posebno u produkcijskom smislu, menjamo dosta lokacija, što meni nije nimalo lako jer imam dvogodišnjeg sina. Prvi put u životu sam shvatila šta zaista znači 'puno raditi', vrlo malo sna i prosečni rad od 19 do 20 sati dnevno. To je moja nova svakodnevnica. Jedva čekam emitovanje prve epizode 16. septembra", rekla je za "Blic" lepa pevačica i nastavlja o svom liku u seriji: "Lale je devojka iz bogate porodice u kojoj su se novac i bogatstvo nasleđivali decenijama. Naviknuta na raskoš, ona nije devojka koja će se time hvaliti, već nasuprot vrlo je skromna i smerna. Zaljubljuje se u Cinara, koga tumači Tolga Saisman, koji je iz jednako moćne porodice, ali za razliku od Laline, njegova porodica je stekla novac preko noći. I pored iskrene ljubavi između njih, različit odgoj, način života i članovi obe porodice sprečavaće ovaj par da učvrste svoju ljubav."

Emini najteže pada to što nema dovoljno vremena da vidi malog Jamana onoliko koliko bi ona želela. "Teško mi je što ne mogu više da se posvetim svom dvogodišnjem sinu. Zaista, ovaj posao koliko je lep, sa druge strane ima i brojne mane. Mnogo se putuje, menjaju se lokacije, svaki dan snimamo na nekom drugom mestu i to može da izbaci čoveka iz ravnoteže. Mada, kada je tu podrška mojih najbližih i najdražih, onda zaista sve nekako postane lakše", iskrena je Emina. "Zaista verujem u ovu priču, a i reakcije su odlične, što nekako sve nas motiviše da budemo još bolji i da bukvalno zadnji atom snage uložimo u ovu seriju. Uskoro ćemo imati projekciju prve epizode za potencijalnu publiku, pa ćemo tada imati kompletnu sliku. Nemam tremu kako će publika ovde reagovati, ali zaista imam tremu da li će se našoj publici svideti, a nadam se da hoće", priča pevačica. Emina kaže da je njen sin Jaman veoma veselo dete, te ističe da je nedavno počeo i da priča: "Jaman je pravi mali zvrk! Veoma je veselo dete. Sada je počeo da priča i odlično mu ide. Ako vam kažem da pesme 'Med' i 'Ti kvariigro' skoro zna napamet, onda vam je sve jasno. Suprug dosta radi i ovih dana se upravo završava rad na njegovom filmu koji će biti prikazan u bioskopima ove jeseni", kaže Emina.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар