Spreman sam za seksanje na Farmi. Volim plavuše, ali bolje volim crnke!!!
Biće seksa na Farmi, obećava Ekrem Jevrić Gospoda.

Ovaj pedesettrogodišnji Crnogorac iz sela Gusinje u opštini Plav, sa dve decenije gastarbajterskog staža u Americi, rešen je da na imanju u Lisoviću napokon javno uradi ono što je publika u protekle dve sezone rijalitija priželjkivala - da vodi ljubav pred kamerama sa nekom od takmičarki. Bez ikakve cenzure.

Da li će vlasnik hita „Kuća, pos’o“, koji je na Jutjubu pogledalo više od pet miliona ljudi, ispuniti svoju misiju i iz šoua izaći trijumfalno sa ženskim gaćicama u gornjem džepu sakoa ne zavisi samo od njega, već i od potencijalne vlasnice tih gaćica. Za sada je sigurno da će dobiti 700 evra honorara po nedelji, pa kol’ko se zadrži. On veli da je ugovor potpisao, ali da ne sme da priča o „mani“ (tako voli da tepa novcu, onako po amerikanski).

* Jesi li zaboravio da radiš seoske poslove?
- Ja sam u Ameriku veliki gospoda. Sve seljačke poslove znam. Ali, pomučiću se da budemo dobri u ovo, kako se kaže, prepucavanje. Svakome ću da odgovorim. Neću da ćutim. Za žene ćemo lako! Ja samo njima „Gola, gola“ otpevam!

* Spreman si za seks sa nekom farmerkom u Lisoviću? Biće tu Vendi, Zlata, Sanja...
- Kako ne! Volim plavuše, ali bolje volim crnke. Ne znam ko su te Vendi i Zlate, ali ako su dobre ribe, mogu sa obe da se kombinujem u seksu. Najbolje je da to uradimo u senu. Ako tako bude, neka ljudi gledaju.

* Žene će se na Farmi skidati...
- Skidaće se? Gole? Jooooooooj! To! To!

* Biće žurki...
- Ajooooj! Ona, ako će da se skine, nek se skine najlepša! Ako nema šta da prikaže, nek se ne skida! Ne volim debele mnogo. Bolje da žulja nego da ljulja! Ne volim ni grudi da su velike. Ni da su male. Onako srednje.

* Šta će žena da ti kaže?
- Ništa! Ja sam se sa njom dogovorio, razumeš? Ona je tako moj dobar drug, razuman i sve. Ona je mnogo ljubomorna na ovo i ja sam rek’o: „Vidiš li, ceo se svet zapalio! Treba ovo da se radi.“ A ona kaže: „Idi, ako možeš, dobij nešto.“ I tako... Treba mani, onaj Jutjub ništa ne plaća.

* Dok si vozio taksi u Njujorku, je li bilo seksa u kolima?
- Vidi, bilo je, ali posle radnog vremena. Kad  voziš taksi u Americi, ne smeš žensko da izbandarišeš, da ti ne zovnu policiju, da ideš u zatvor.

* Šta ćeš ako nakon Farme postaneš gej ikona?
- Ne znam ja šta ti je to. Da me vole pederi?! Aaaa, može to! Neka mene zovu, ja pevam, ali da plate. Nema problema, samo da imaju mani.

* Snimaš album za „Grand“?
- Saša Popović mi je rek’o: „Daću ti ja pet pesama i pet pesama ti sam.“

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 05 септембар, 2010  

    ma ti si Ekreme prava debilčiona ma ko će imati s tobom sex imaš li ti ogledalo

Постави коментар