Nemanja i Milena definitivno izbačeni iz „Granda“, dok će Stanković morati da ostane, jer nema para da kupi „slobodu“

Veliki preokret u devedesetom minutu!
Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović ipak će leteti iz „Granda“, dok će Milan Stanković morati da ostane u najjačoj muzičkoj produkciji, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora.

Saša Popović je juče konačno prelomio i odlučio da najomraženiji par sa Farme izbaci, ali i da iskoristiti sva raspoloživa pravna sredstva kako bi Stankovića zadržao u svom jatu:

- Milena i Nemanja više nisu deo „Granda“, ali će dobiti mogućnost da snime album za „Siti rekords“ - kaže naš izvor i dodaje:

- Čelni ljudi Pinka su osetili neku vrstu odgovornosti zbog javnog blamiranja Ćeranića, pa će im zato pružiti mogućnost da snime album za njihovu produkciju. Bez obzira na to što oni Mileni i Nemanju ništa ne duguju, ipak su odlučili da im ljudski pruže mogućnost da nastave muzičke karijere. Sa druge strane, Stanković je doveden pred svršen čin, jer nema novca da „kupi“ slobodu, pa će i narednih godina morati da brani boje „Granda“ - zaključuje naš izvor.

Tačka je stavljena. Zadovoljnih nema. Ćeranići će tugovati što lete, Stanković što ostaje. Uvek je tako kad udariš na gazdu. Na kraju se češeš i gde te ne svrbi, prenosi Kurir.



Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар