Rukovodstvo TV „Pink“ uveliko radi na pokretanju novog kanala „Pink SL“ koji je dobio nacionalnu frekvenciju u Sloveniji i emitovaće se putem digitalnih zemaljskih predajnika (DTT, DVB-T).

Start novog kanala zakazan je za 6. septembar ove godine, a ugovorom je predviđeno da digitalni signal „Pink SL“ dosegne već u startu do 85 odsto populacije u Sloveniji, pre nego što Slovenija sasvim ne isključi analogne signale.
Vlasnik „Pinka“ Željko Mitrović je sa saradnicima Draganom Jeličićem, urednikom filmskog programa na „Pinku“ i glavnim i odgovornim urednikom „TV Avala“ Robertom Nemečekom, pripremio najnovije inostrane filmske hitove i serije. Zanimljivo je da će jedan od aduta „Pink SL“ biti i turska serija „Šeherezada – hiljadu i jedna noć“ koja se emituje na „Foksu“.
U beogradskim studijima trenutno se priprema i slovenačka verzija „Kursadžija“ najpopularnije humorističke serije u Srbiji. U jednoj od glavnih uloga je i popularna slovenačka pevačica Rebeka Dremelj. Junaci „Kursadžija“ Gedža, Hrvoje, Janez, Fiko radiće sa pet novih slovenačkih kolega. U planu je pokretanje i tri rialiti šou programa za koje „Pink“ ima licencu sa slovenačkim akterima. Muzički program „Pink SL“ nosiće ekskluzivci „City Recordsa“ i „Grand produkcije“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар