Iako je nekada bilo sramota udati se za nekog ko je samo nekoliko godina stariji, sada je to postala najnormalnija pojava i mlađe dame u tom slučaju prate svetske trendove.

U Srbiji ima nekoliko primera poznatih bračnih drugova između kojih je razlika i preko trideset godina. Najsvežiji primer „moderne veze“ je popularni glumac Branislav Lečić, koji je pre nekoliko dana saznao da po treći put postaje otac, i to sa trideset i jednu godinu mlađom voditeljkom Ninom Radulović.

Miloš i Branka Bojanić
„Ljubav ne broji godine“ jedan je od najvećih hitova pobednika druge sezone „Farme“, ali i rečenica kojom se kroz život vode pevač Miloš Bojanić(60) i njegova dvadeset i pet godina mlađa žena Branka. Upoznali su se odmah nakon njegovog razvoda od prve žene, a od tada već 10 godina imaju skladan brak, u kojem samo nedostaju deca.
- Iako sam celog života želeo sinove i dobio Nikicu i Baneta, sada bih voleo da imam ćerku! Branka je čudo od žene, a razlika u godinama nam nikako ne smeta. Ona me osvežava u svakom smislu - govori Bojanić dok se nada da će po treći put postati otac.

Voja Brajović i Milica Mihajlović
- Uvek kad pomenem razliku u godinama, ja se začudim - ima običaj da kaže Milica Mihajlović(38), koja je već 10 godina u braku s Vojislavom - Vojom Brajovićem (61). Ovaj glumački par nerado priča o svojoj dugogodišnjoj ljubavi jer, kako Vojina lepša polovina kaže, sramota ih je da nešto tako intimno dele s javnošću. Brajović iz prvog braka ima dvoje dece, a sa Milicom sina Relju (8). Zanimljivo je da kada glumicu pitaju zašto nije uzela prezime poznatog glumca, ona ima kratak odgovor.
- Zato što mi nismo muž i žena. Mi smo Milica i Voja, Reljini mama i tata - rekla je Mihajlovićeva.

Luis i Silvana Stojanović
Pevač Ljubiša Stojanović Luis(58) jedan je od veterana srpske muzičke scene, ali isto tako i pevač kome godine nisu bile razlog da sa dosta mlađom ženom Silvanom Stojnić u zrelim godinama ne dobije troje dece. Razlika između njih je devetnaest godina, ali to nije razlog da je pevač ne voli ludo, kao i pre 30 godina. Silvani nisu smetala dva braka koje Luis ima iza sebe, ali nije želela da se udaje jer joj papiri ništa ne znače.
- Dece nikad dosta! Ali, želim da se Silvana odmori od trudnoće i uživa u lepoti koju poseduje - rekao je pevač i dodao da, iako ima 58 godina, ne poriče da voli flert, ali po njegovom mišljenju, to nije prevara.

Branislav Lečić i Nina Radulović
Proslavljeni glumac Branislav Lečić i njegova tri decenije mlađa devojka Nina Radulović staće sredinom oktobra na ludi kamen, a razlog je kako je „Alo!“ juče objavio trudnoća voditeljke, koja je već u trećem mesecu. O svojoj ljubavi nikad nisu pričali, ali je informacija o njihovoj vezi već mesecima bila jedna od gradskih priča. Šarmantnog glumca ne brine to što će verovatno biti najstariji na roditeljskim sastancima jer je ljubav prema lepoj voditeljki bila presudna. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар