Pamela Anderson (43), najpoznatija Kanađanka u svetu šou biznisa, koja je slavu stekla zahvaljujući svojim pozamašnim oblinama, počela je da žali zbog svoje razuzdane mladosti!

Pamela je u karijeri pozirala na desetak naslovnih strana „Plejboja“ i objavljena su njena dva kućna pornića. Sada su njeni sinovi Brendon (14) i Dilan (12) u godinama kada ih drma pubertet i oni, kako tvrdi platinasta plavuša, ne gledaju blagonaklono na maminu prošlost!

„Moji sinovi mi se podsmevaju zbog toga što sam se slikala gola i što imam privatne snimke seksa. Ali, kada poziraš kao od majke rođen, ne razmišljaš da ćeš jednog dana imati decu koja će videti tvoje slike“, rekla je Pamela za rumunsku „Pro TV“ tokom žurke „Plejboja“ u Bukureštu.

Pamela ima dva kućna pornića. Prvi, sa Tomijem Lijem (47), ocem Brendona i Dilana, pojavio se u javnosti još davne 1998. Snimljen je na njihovom medenom mesecu i to je jedan od prvih pornića neke od zvezda svetskog džet-seta. Drugi je objavljen 7. septembra 2005, a partner u seksu joj je bio Bret Majkls, pevač benda „Pojzon“. Oba snimka obiluju scenama oralnog i klasičnog seksa, a Pamela se ponaša kao iskusna porno-glumica.

„Sinovi su veoma želeli da me gledaju u filmu ‚Borat‘, ali tom idejom nisam baš bila oduševljena. Pre filma sam rekla da ima jedna stvar koju ‚mama radi‘, želeći da ih uputim u situaciju, a oni su mi odgovorili da znaju da se slikam gola“, dodala je Pamela, koja se pohvalila nekonvencionalnim pristupom vaspitanju dece.

„Pa svi to rade“
„Rekla sam sinovima, znate, kad smo tata i ja bili na početku veze, voleli smo da se snimamo. Pa svi to rade, goli su, grle se i ljube... Onda nam je neko ukrao snimak. Dilan i Brendon su dobro reagovali. Dilan je pitao, misliš da su pornić svi videli, a ja sam se nasmejala i potvrdno mu odgovorila“, zaključila je Pamela, a prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар