Suprug učesnice „Farme“ Sanje Stojanović, Goran Kovačević, prilično se iznervirao zbog toga što je ovonedeljni gazda Bane njegovu ženu postavio za slugu.

On za „Alo!“ kaže da pomenuti maneken na sve načine pokušava da nešto smuva na farmi, te da ako mu to ne uspe sa ženama, treba očekivati da startuje i Ekrema!

- Ja sam ceo taj šou shvatio kao igru, dok Sanja stvari doživljava previše lično. Video sam kako je plakala posle Banetovog objašnjenja zašto ju je postavi za slugu. Mislim da je razlog bezveze, ali ok, to je igra. Tek su počeli - započinje priču Goran i dodaje da većina farmera ima neku taktiku.

- To je logično. Početak je. Svako se na sebi svojski način trudi da ostane upečatljiv. Mislim da se Baki dosta folira. Gledam napaljenka Baneta, dečko muvao manekenku, pa Katarinu, pa nemam pojma koga sve ne. Na kraju će, ako ne bude imao prođu ni kod jedne devojke, početi i Ekrema da muva. Kako trenutno stvari stoje, od njega se sve očekuje. Ovi moji iz kraja su ga već nazvali pi*kopaćenikom. U medijima je bila i vest da se ljubio sa muškarcem, pa možda sve ovo na farmi radi i kako bi skrenuo pažnju sa te teme, pošto je verovatno svestan da će novinari to saznati - komentariše farmerkin suprug, dodajući da se nada da će Sanja uspeti da izađe na kraj sa dešavanjima u Lisoviću.

- Ona je dosta osetljiva. Videli ste i sami kako je plakala kad je sa Katarinom pričala o pobačaju. Ne zna da se folira i pretvara, kakva je na farmi, takva je i u privatnom životu. Radna, vredna, požrtvovana - rekao je na samom kraju razgovora Goran.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар