Večna kuća Ksenije Pajčin na Novom groblju u Beogradu, uoči obeležavanja šest meseci od ubistva, dovršena je postavljanjem fotografija tragično preminule dens pevačice. Tokom proteklog vikenda, majka Ljubica i Ksenijine najbliže drugarice pripremile su grob za pomen i tada su i postavljene slike sa obe strane spomenika.
Na licu mesta smo zatekli sveže uramljene fotografije na kojima je Ksenija sa prednje strane spomenika odevena u belo, dok je sa druge strane ovekovečena sa kapuljačom na glavi, sa setnim pogledom.

"Kao anđeo je", mogli su se čuti komentari prolaznika na groblju, kada su opazili ukrašen grob preminule pevačice.

"U subotu su bile Ksenijina majka i nekoliko drugarica, čistile su grob, donele sveže cveće i postavljale slike. Od samog početka planirano je da na spomeniku pevačice stoje njene nove fotografije, koje će je predstavljati svežom i lepom, kakva je oduvek bila. Ne želimo da imamo taj osećaj da više nije među nama. Znam da je neuobičajeno za spomenike, ali ona je bila mlada i energična, zato hoćemo da tako bude predstavljena, nažalost, i na ovom mestu. Ove dve fotografije govore dovoljno same po sebi", rekao je za naš list jedan od Ksenijinih najbližih prijatelja, koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime, prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар