Da li će „Zvezde GrandaMilena Ćeranić i Nemanja Stevanović ostati pod okriljem najuticajnije izdavačke kuće u Srbiji, znaće se početkom septembra, a odluka o sudbini bivših „farmera“ biće saopštena pred novinarima.

"Gde god se pojavim, ljudi me pitaju da li ćemo se „ćerati“ i kakav će biti ishod", rekao nam je direktor „GrandaSaša Popović. – Kada se svi vratimo sa odmora, pozvaću ih, pa ćemo lepo sesti i o svemu porazgovarati. Biće prisutni i novinari, koji će na neki način biti članovi porote, pa ćemo na licu mesta javno saopštiti odluku, prenose Večernje novosti.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 10 август, 2010  

    Strasno je sta ovaj nazovi covek radi! Pa on stvarno nema niti jednu ljudsku osobinu. Pre dva dana je izjavi da je odluku doneo ali ce je saopstiti u septembru,sad "porota"novinari.Kakva je to neozbiljnost,novinari da ucestvuju u odluci i to javno! Popovic ce sve uraditi samo da ih jos malo javno ponizi,ispljuje,ispituje,propituje. Dok ce oni jadni,zbog ugovora,da govore kako im je on omogucio da rade i zarade,kako je on divan covek,kako se roditeljski ponasa prema njima... Sve same bljuvotine i predvidivo kao spanska serija.

    Iskoristice ih zarad licne promocije,da dokaze kako je "veliki"covek.

    Gadno!!!

Постави коментар