Ana Nikolić se hvalila da je u novi album uložila čak 100.000 evra, a Aleksandar Kobac joj prodao plagijat pesme „Dandini“, koju izvodi turska grupa 4 Yuz

Trend da naši pevači „pozajmljuju“ muziku od Grka i Turaka i potpisuju je kao svoju nije zaobišao ni pop pevačicu Anu Nikolić.

Na njenom poslednjem, nedavno objavljenom albumu „Mafija kafe“ našla se pesma „Baš, vala baš„, koju je potpisao Aleksandar Kobac, a koja je zapravo plagijat numere „Dandini“ poznate turske grupe 4 Yuz. Pesma i spot se u originalnom izvođenju mogu videti na sajtu Jutjub, a do sada ih je pogledalo oko pet miliona ljudi.



"To nije jedina ukradena pesma na tom albumu. Pretpostavljam da ima bar još tri plagijata na osnovu onoga što sam do sada čuo", tvrdi naš sagovornik.

I sve to ne bi bilo čudno kad se zna da je srpska estrada preplavljena tim melosom da se Ana Nikolić nije hvalila kako je u album uložila čak 100.000 evra. Čemu toliki novac? Za plagijat? Isto smo pokušali da pitamo i pevačicu. Ali ona, odnosno njena portparolka, nije odgovarala na naše pozive. Baš kao ni Kobac.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар