Svetlana Aleksić i Veljko Piljikić odmaraju se u luksuznom hotelu „For sizons" u Šarm el Šeiku i odbrojavaju dane do 12. septembra kada će u restoranu „Franš" izgovoriti sudbonosno „da"

olk diva Svetlana Aleksić (29) i kik-bokser Veljko Piljikić (27) poslednje dane avgusta tradicionalno provode na odmoru u popularnom egipatskom letovalištu Šarm el Šeik! Press ekskluzivno objavljuje fotografije snimljene u luksuznom hotelu „For sizons", u kome je popularni par smešten!

Budući da će po povratku sa letovanja 12. septembra upriličiti venčanje u elitnom beogradskom restoranu „Franš", Seka i Veljko koriste svaki trenutak da se odmore i pripreme za taj veliki dan u svom životu! Vreme uglavnom provode pored hotelskog bazena i na plaži, u sunčanju i kupanju! Aleksićeva je premijerno prošetala i svoju novu frizuru (dan pred odlaska na more nadogradila je dugu crnu kosu, prim. aut), ali i seksi bikinije poznatih modnih brendova „luj viton", „guči" i barberi"!

- Iza mene je naporna godina, tako da mi je ovaj odmor bio preko potreban! Pored toga što sam promovisala novi CD i snimila sopstveni rijaliti, imala sam i neverovatan broj nastupa, tako da me je umor savladao, pa u Šarmu punim baterije za nove radne pobede! Veljko i ja vreme provodimo uglavnom na bazenu, na masažama, ali i hotelskoj plaži koja je predivna - rekla je Seka za Press, dodavši da je ipak na odmoru hiperaktivna jer iz Egipta prati poslednje pripreme za svoje venčanje, koje mediji već nazivaju „svadbom veka"!
- Poznato je da sam perfekcionista i da ništa ne prepuštam slučaju, posebno kada je reč o jednom takvom danu, kada ćemo se Veljko i ja zakleti jedno drugome na večnu ljubav. Kreator Saša Vidić završava moju venčanicu i Veljkovo odelo, a dekorateri su već pripremili sve za uređenje prelepe bašte „Franša"! Moram priznati da oboje osećamo pozitivno uzbuđenje pred venčanje - rekla je Seka za Press.

Zgodna pevačica će posle venčanja početi sa pripremama za svoj prvi solistički koncert koji je zakazan za 23. oktobar u „Beogradskoj areni"!
- Organizaciju koncerta sam prepustila profesionalcima, „ Mjuzik staru" na čelu sa Rakom Marićem! Ja ću odmah posle svadbe krenuti sa mojim delom posla, a to je odabir pesama, spremanje kostima i scenskog nastupa! Moja publika će pre svega uživati u dobroj živoj muzici - poručila je Seka za Press iz Egipta.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар