Mlada pop pevačica Jovana Nikolić (26) nedavno se vratila sa dvonedeljnog odmora koji je provela na Crnogorskom primorju sa svojim roditeljima Žanom i Božidarom Nikolićem, kao i sestrom i zetom Mašom i Bojanom Karićem!

Zgodnu plavušu, koja je već dve godine u vezi sa naslednikom imperije „Delta" Markom Miškovićem, paparaco Pressa uslikao je na plaži u Kotoru kako uživa u popodnevnom suncu i kupanju u Jadranskom moru. Jovana je u zanosnom bikiniju svojom vitkom linijom mamila uzdahe brojnih muškaraca, posebno u trenucima kada je izlazila iz vode.

Inače, Jovana, koja je pre tri meseca objavila album prvenac „Udahni duboko" u izdanju „Siti rekordsa", pored prijatnog odmora imala je još jedan razlog za slavlje. Naime, na onlajn takmičenju „Worldvision song contest" sa sedištem u Brazilu, koje je ove godine održano po 13. put, Jovana je sa pesmom „Moli, moli" odnela ubedljivu pobedu i to u konkurenciji sa Šakirom, Željkom Joksimovićem, Selin Dion i Aleksandrom Burk. Posebno je zanimljivo to što ju je za ovo takmičenje prijavio anonimni obožavalac bez njenog znanja i to kao predstavnicu Crne Gore.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар