Maneken Mladen Radulović tužio je densera Đoleta Đoganija zbog tvrdnje da je naklonjen istom polu. Bivši učesnik „Velikog brata“ kaže da ne želi više da se prepucava preko novina sa bivšim deverom svoje izabranice Anabele, pa je odlučio da ceo slučaj prepusti nadležnim organima.

Naime, kada je Đole pre dva meseca u jednom nedeljniku rekao za Radulovića da je homoseksualac, maneken je istog trena otišao kod svog advokata i pripremio tužbu.
- Naravno da se ne plašim Mladena, samo ću morati da dokažem da je to istina. Znam čoveka sa kojim je bio u seksualnim odnosima i koji će svedočiti o tome. Zar mislite da bih lupao gluposti tek tako, pa da me tuži i uzme pare? - rekao je Đogani u svom intervjuu za jedan nedeljnik, nakon čega je Mladen odlučio da se oglasi u javnosti:
- Tužbu sam podigao još pre dva meseca, kada je taj čovek prvi put dao takvu izjavu. Njegovo nastavljanje priče o ovoj temi samo meni ide u prilog, jer dodaje još materijala optužnici. Ne bih ja dalje komentarisao ni njega ni tu temu, jer sada već sud o tome vodi brigu - rekao je Mladen za „Alo!“ i dodao da o takvim tvrdnjama uopšte ne razmišlja i da ga nikako ne dotiču.

Đogani kaže da, uprkos svemu, nema loše mišljenje o Mladenu. 
- Zaista ne mislim ništa loše o Mladenu i kajem se što sam izjavio nešto o tom dečku, jer je potpuno u redu. Nikad ništa ružno nije rekao o meni, i to poštujem. Njegova je privatna stvar da li je homoseksualac, biseksualac ili heteroseksualac. Moram da kažem da je meni normalna stvar da vidim da se ljube dva muškarca. Video sam u Berlinu na „Lav paradi“ kako se iza drveta krešu dvojica. Inače, homoseksualci su mi odlični drugari, jedino ne bih voleo da usvajaju decu jer mi je to nakaradno - zaključuje Đole.
Inače, Đogani je svojevremeno prognozirao da će ljubavna veza iz kuće „Velikog brata“ trajati najkasnije do kraja leta, tako da ćemo videti da li je bolji kladioničar ili sudski parničar.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар