Pop pevačica Maja Nikolić uspela je da čestim promenama frizure i boje ošteti svoju nekad bujnu kosu, pa je morala da se ošiša na kratko i počne da nosi periku! Naime, vatrena Nišlijka je po izlasku sa farme najpre prefarbala kosu u crno, ali joj se to nije dopalo pa je odlučila da se vrati u plavuše.
Tokom tog procesa, kosu je spržila u tolikoj meri da je bila primorana da se ošiša na kratko. Iako su joj mnogi pričali da joj lepo stoji i da podseća na Eni Lenoks, čini se da joj nova frizura nije baš legla jer u poslednje vreme često nosi svetlosmeđu, paž periku koja se veoma dopada i njenim sinovima.
“Pevačica je suviše čestim promenama frizure oštetila vlasi pa je njena dugogodišnja frizerka tražila garanciju da je neće sudski goniti ukoliko nešto bude upropastila preterano jakim tretmanima. Maja joj je čvrsto obećala da je neće tužiti ukoliko joj od frizerskih tretmana eventualno otpadne kosa. Pošto su se frizerkine prognoze ostvarile, Maja je odlučila da nosi periku dok joj kosa ne izraste”, rekao je za “Alo!” izvor blizak Nikolićevoj. Pop pevačica je priznala da se ošišala na kratko, ali tvrdi da nova frizura nije perika. “Tačno je da sam se ošišala na kratko, ali ne nosim periku”, rekla je Nikolićeva u komentaru za ovaj dnevni list.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар