Vest da je reper Ivan Ivanović Đus brutalno pretučen šokirala je kako javnost, tako i njegove bivše cimere na imanju u Lisoviću!

Iako još uvek nije poznata pozadina ovog incidenta, sumnja je najpre pala na pobednika „Farme“ Miloša Bojanića, koji je sa reperom već mesecima u sukobu. Naime, pričalo se da je Bojanića posebno iznervirala Đusova pesma u kojoj ga je nazivao „goveđom glavom“. Zbog svega toga Ivan Fece Firči izrazio je sumnju da iza napada na Đusa stoji niko drugi do Miloš Bojanić! 

- Javili su mi da je trenutno dobro i da je kod kuće, ali nisam još uvek upućen u detalje. Apsolutno se ne bih iznenadio da Miloš Bojanić stoji iza ovoga jer je u poslednje vreme dosta pretio svima, a ne samo njemu. Sami zaključite... Kada neko preti i to se desi, fakat sve je jasno! - bio je vrlo jasan bivši bubnjar EKV-a.
Možda je Bojanićeva izjava dok je bio na „Farmi“ da zna ljude koji prebijaju za 5.000 dinara navela Firčija na ovakvo razmišljanje.


Ipak, Bojanić je na ove tvrdnje odgovorio diplomatski i dodao da ga Firčijeve budalaštine nimalo ne dotiču.
- Đus je meni bio drag momak kada je ušao na „Farmu“ i ja sam ga dočekao kao svoje dete, ali je svojim komentarima to uništio. Ja sam, inače, svoje fanove pozvao da se ne obračunavaju ružnim rečima, a kamoli fizičkim kontaktom. Naučen sam da se ne obračunavam pesnicama već mudrošću, kao što je Njegoš rekao. Nadležni organi će ustanoviti ko je to uradio i zašto, ali Đus je problematičan kada popije, a ja nisam upućen u njegove račune u Beogradu. Žao mi je zbog toga što mu se dogodilo, a što se tiče Firčija, njemu ću se izviniti što sam u jednom intervju rekao da su njegovi tata i mama zlostavljali Srbe. Ne, to su bili njegov deda mađarski Ciganin i baba katolkinja iz Knina, koji su 1942. godine uništavali Srbe. A to da sam ja kriv što je mali pretučen, to cela nacija zna da nije istina. Ja sam na „Farmi“ bio najjači i mogao sam sve da ih bijem, ali moja filozofija je da pamet caruje - rekao je Bojanić za naš list, koji se nalazi u Crnoj Gori sa svojom suprugom Brankom.

Reperi na udaru batinaša!
Da Đus nije prvi kojem se ovakva situacija dogodila, govori i podatak da je njegov kolega Skaj Vikler pre nekoliko meseci doživeo istu sudbinu. Naime, Skaj je u aprilu mesecu učestvovao u tuči gde je zadobio teške povrede noge i hitno prebačen u Urgentni centar. Odmah mu je operisan skočni zglob noge i reper je brzo bio pušten na kućno lečenje, ali uz pridržavanje preporuka koje su mu lekari uputili.

Batine pomirile Minu i Đusa!
Iako Ivan Ivanović Đus i njegova sestra Mina Kostić mesecima nisu bili u kontaktu, nemili događaj doprineo je da se njih dvoje ponovo čuju telefonom! Kako „Alo!“ saznaje, čim je čula šta se dogodilo, Kostićeva je pozvala Đusa, upitala ga kako se oseća i ponudila svoju pomoć! Naša saznanja potvrdila je i sama pevačica kada smo je pozvali:
- Kakve veze ima što nas dvoje nismo u bili kontaktu?! Naravno da sam ga odmah pozvala i Đus se sada oseća odlično i u dobrom je stanju! - rekla nam je Kostićeva.
Podsećanja radi, Mina i Ivan prekinuli su kontakt jer on nije mogao da pređe preko toga što je ona nastavila druženje na „Farmi“ sa Milošem Bojanićem, iako njega Đus smatra za glavnog krivca što je diskvalifikovan sa imanja.

Dejan: Rado bih mu pomogao
Iako nisu bili u najboljim odnosima, voditelj i šoumen Dejan Stanković ne podržava nasilnike koji su povredili njegovog cimera sa imanja.
- Ja u principu ne podržavam nasilje, jer smatram da se razgovorom može više postići nego batinama. Kada se neko bavi javnim poslom, u samom startu postoji rizik. Ako mu bude potrebna pomoć, a u mojim mogućnostima je da mu pomognem, naravno da bih to uradio, jer kada je solidarnost i pomoć u pitanju, uvek sam tu prvi za sve! - rekao je Deki za naš list.

Đus na kućnom lečenju!
Prema poslednjim informacijama do kojih je „Alo!“ došao, reper Ivan Ivanović juče ujutru pušten je na kućno lečenje. Njemu je od posledice tuče potpuno zatvoreno desno oko, dok su mu ruka i noga nagnječene. Lekar mu je striktno naredio da leži kod kuće i odmara se. Redakcija našeg lista juče je u više navrata pokušavala da stupi kontakt sa reperom, ali bez uspeha.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 16 август, 2010  

    Još jednom glupanu pukla tikva hehehehe

  2. Анониман // 17 август, 2010  

    Obican nezreli balavac koji misli da ako se docepao malo publike i javnosti moze da radi sta hoce i izrazava se kako hoce.Dobio je sta je zasluzio,ocigledan primer koliko ga voli narod.Retko ko od ovih novopecenih sa estrade i zna sta je kultura a kamoli da se ponasa kako dolici.A vlast je odgovorna i ministarstvo za kulturu sto se deci plasiraju kroz medije raznorazne bljuvotine i neprikladan sadrzaj.

  3. Анониман // 18 август, 2010  

    Meni je neprikladniji Grand od Djusa. Milosha Bojanica bih zatvorio dok istraga ne utvrdi ko je napao Djusa. Ipak mu je direktno pretio...

    Sve "fanove" Milosa Bojanica sazaljevam. Nepismena raja koja za bolje ne zna...

Постави коментар