Pevačica i bivša učesnica „Velikog brata VIP“ Anabela Bukva najozbiljniji je kandidat za voditelja nove sezone takmičenja za „Zvezde Granda“, saznaje „Alo!“. Ona je već imala sastanak sa Sašom Popovićem, na kojem su vodili preliminarne razgovore oko ovog angažmana:

- Spekulacije oko Bukvinog voditeljskog angažmana počele su po njenom izlasku iz rijaliti šou programa „Veliki brat VIP“. Razgovarala je sa čelnicima „Granda“ i tada je ostalo još da se dogovore oko nekih detalja. Pre nekoliko dana imala je ponovni sastanak sa budućim poslodavcima, tako da je sada već izvesno da će u novoj televizijskoj sezoni voditi ovo veoma gledano muzičko takmičenje - priča za „Alo!“ izvor blizak ovoj pevačici.

Iako se ranije spekulisalo da će se u ulozi voditelja pored Anabele naći njen dečko Mladen Radulović, kako naš izvor naglašava, njegov angažman je zasad još pod znakom pitanja.
- Za Anabelu je i više nego sigurno da će se oprobati kao voditeljka, a za muškog voditelja ima više kandidata, pa se tako pored ovog manekena spominje i mladi voditelj „Pinka“ Vlada Stanojević, koji jer takođe bio viđen za voditelja „Zvezda Granda“. Za sada malu pometnju je napravio trenutni rad mladog Stanojevića na jutarnjem programu „ružičaste televizije“, pa se i tu čeka koliko će biti zauzet oko tog programa - završava naš izvor.


Inače, i Anabela je u prepisci sa internet prijateljima na svom profilu „fejsbuka“ delimično potvrdila ove navode. Tada joj je jedan od fanova čestitao na novom voditeljskom poslu, na šta mu se Bukva zahvalila, dodavši da se nada da će tako biti, jer je ostalo da se sa utanače još neki detalji.
I pored upornih pokušavanja, do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dođemo do Anabelinog komentara jer je njen broj ostao nedostupan.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар