Ivan Ivanović Đus, koji je pre dva dana pretučen na ulici, odbija saradnju sa policijom! Iako ima nekoliko kopči na glavi, hematom i povrede desne noge i ruke, popularni reper krije napadače!

Reper je pretučen u subotu oko 14:30 časova na Konjarniku, odakle je pozvao Hitnu pomoć. Kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar gde je, kao što procedura nalaže, pozvana policija.

- Gospodin Ivan Ivanović nije pozvao policiju, već Hitnu pomoć. Rekao je da mu je potrebna pomoć lekara jer je povređen. Kada su kolege iz policijske stanice Zvezdara došle u Urgentni, Ivan je bio na pregledu kod neurohirurga - kaže za Press Dušan Puvača, pomoćnik načelnika policije PU za grad Beograd, i dodaje:

- On je odbio bilo kakvu saradnju sa policijom i nije hteo da nam kaže ni kako ni gde se incident dogodio, pa ni da otkrije počinioca. Bez obzira na to što nije hteo da sarađuje, ekipa za uviđaje je poslata u ulicu odakle je Ivan pozvao Hitnu pomoć, jer ćemo mi potragu za počiniocem nastaviti. O svemu smo obavestili nadležnog tužioca i pravimo zapisnik.

Puvača kaže da Đus može da se predomisli i prijavi napadača.

- Ivan je zadobio povrede glave i ima hematom, a postoje indicije o ranama na desnoj nozi i ruci. To su za sada lakše povrede i njegov život nije ugrožen, ali ga očekuje još lekarskih pregleda. On je pušten na kućno lečenje. Ukoliko dođe u policijsku stanicu da prijavi počinioca, ako bude imao lakše telesne povrede, podižemo prekršajnu, a sa težim povredama krivičnu prijavu - ističe Puvača.

U Urgentnom centru su nam potvrdili da je Đus proveo noć na odeljenju za opservaciju i da je juče ujutru otpušten sa nekoliko kopči na glavi, ali da mu život nije ugrožen. Đus juče nije odgovarao ni na pozive Pressa.

Mina: Đus se oseća odlično
Reperova sestra, pevačica Mina Kostić, nakon incidenta pozvala je brata, s kojim je zbog „Farme" bila u svađi.
- Čuli smo se i rekao mi je da se savršeno oseća. Ni oko čega se podigla pompa! Ivan je dobro, živ je i uspešno se oporavlja. Kod kuće je, pije kafu i nema nikakve tegobe - rekla je Mina za Press.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

16 коментара

  1. Анониман // 16 август, 2010  

    Pa kad je dečko realno retardiran. Jbg Đus se mnogo qrčio i sada je dobio po pici i sad naravno da će da ćuti. Malo se droga diluje malo se pravim opasan, pa kad dobijem po pici onda kao ja sam nevinašce. Pa što mene neko ne prebije??? Pa zato što nisam u toj kombinaciji MAAAAATOOOORRRRIIIII... hhahahahahaha ništa nije slučajno, pa ni ovo...

    Bolid LUČEVINA !

  2. BRAT MINLI // 16 август, 2010  

    PA NIJE DRUKARA!!!DJUS UZ TEBE SMO SVI!!!OVIM PICKICAMA CEMO JEBATI KEVU!

  3. Анониман // 16 август, 2010  

    anoniman i ti se kurcis sad ovim textom ...:)) djus uz tebe sam i tako je nisi drukara..<3

  4. Анониман // 16 август, 2010  

    Kretencino ko je retardiran, ko se kurci i ko diluje drogu?To sto ti ne shvatas njegov rad i njegovo zajebanciju odjebi majmune, idi slusaj milosa bojanica.

  5. Анониман // 16 август, 2010  

    SVI SMO MI JUICE !

  6. Анониман // 16 август, 2010  

    Svi ste vi Juice izlučim se po vama... hahahaha

  7. Анониман // 16 август, 2010  

    juice najci si !!!!
    mugu samo da ti puse

  8. Анониман // 16 август, 2010  

    Koga bise i j****e tome i ostade

  9. SIDO FU93 KRU // 16 август, 2010  

    svako ko ima nesto protiv JUICE-A nek dodje na VOZDOVAC...a ne ovako da mi se tu neki debili kurtonisu!!!!

  10. Анониман // 16 август, 2010  

    Pa dobro.Vratice se dugovi.Zaduzili ste Djusa,i jos mnogo nas.Bracalaaaaaa

  11. Анониман // 16 август, 2010  

    Djus uz tebe sam,kakva droga kakvi bakraci,narkoman ne moze biti tako zdravog uma kao ti.Imas sigurno svojih razloga sto cutis za sada,,,svakako otkrice se sta je i ko je to uradio.Vi sto sudite Djusu pogledajte sebe.Jako sam besna zbog ovoga i svako od nas moze da bude na mestu Djusa.Djus pozdrav i oporavi se sto pre <3

  12. Анониман // 16 август, 2010  

    Nisam hrabra kao Djus pa otud i ovo anoniman,,,kada ce prestati prebijanje ljudi koji posteno rade svoj posao i koji kazu ono sto misle?! Kaze bojanic da je Djus nezgodan u picu e pa nije tacno,bar ono sto se videlo na onoj farmi,Djus je i pijan priseban i td i td.....

  13. Анониман // 16 август, 2010  

    SVI SMO MI JUICE :)

  14. Анониман // 16 август, 2010  

    VIDELO se na FARMI kad ĐUS IZLUČENI LUČEVINKO kad popije kakav je tek magarac. Juice je tardre težak i sam je tražio malo da dobije po picani. hahahaha
    lučite se sad sa vašim lučevinkim... ahahhaahah

  15. Marjan // 17 август, 2010  

    Da,da... Da kaze ko ga je tukao pa da o5 dobije? Mali je naucio lekciju :D

  16. Marjan // 18 август, 2010  

    Jebacu,sto nisi bio uz njega kad su ga lomili? haha... Forum pun jebaca,picke nikad videli.. P.S. A sto se keve tice,ne verujem da je mogla zadrudneti od stipanja za guzu,posto Djusko drukcije ne ume... Jadan...

Постави коментар