Goran Stojićević Karamela popio je tužbu od Goge Sekulić. Nesrećan i revoltiran posle ubistva svoje najbolje prijateljice Ksenije Pajčin, Karmela je opleo po Gogi: Idiot jedan smrdljivi! Goga je bolesna žena, bolje da ide u neku ustanovu da se leči… Ta sponzoruša je morala da se druži s kriminalcima kako bi snimila album.
Pitam se samo ko će da joj plati sledeći album sada kad Šarića nema. Gadi mi se.
Upravo zbog tih rečenica Karamela će se možda naći na sudu, ako uskoro ne podnese kontratužbu jer ni ova njemu nije ostala dužna.
- Ja Gogu neću napadati, niti ću se preko novina prepucavati – kaže Karamela i dodaje: – Za razliku od mojih kolega, ja sam vaspitan u gradskoj okolini, a ne pored klipa kukuruza…
OK, nego hoćeš li na Farmu?
- Tamo treba da se otvoriš kao septička jama, a ja to ne bih mogao. Ipak sam ja E. I. P.
Ekstremno važna ličnost?!
- Bravo, upravo to i mislim (smeh). Kada su mi ponudili da uđem tamo, ja sam samo pitao Koliko košta da se ja vratim u plastičnoj kesi?! Sve je to OK, ali ja sam osoba koja ima WC i kupatilo od rođenja i nikada se nisam kupao u koritu, osim kao beba u najboljoj čikovoj kadici kupljenoj u Trstu za vikend. Meni to ne treba.
Ne trebaju ti pare?
- Mene su milion puta televizijske kuće pitale Koliko para tražiš da bi ušao? Ja kažem da se ne radi tu o parama, već o karijeri. Za razliku od većine zaboravljenih koji tamo odlaze zbog para, ja nemam taj problem jer potičem iz imućne porodice koja mi nikada ne bi dozvolila da se spuštam na podnivo polusvesnosti postojanja i uzaludnog trošenja kiseonika.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 26 август, 2010  

    Bio bi normalniji,da su te vaspitavali pored klipa,veruj mi....

Постави коментар