Napunila sam baterije za novu sezonu, koja će biti još uzbudljivija od prethodnih! Sa drugaricom sam se odmarala 20 dana u Italiji, ali se ovog leta nisam zaljubila!

Poznata voditeljka televizije Pink Aleksandra Jeftanović, koja se pre nekoliko dana vratila sa odmora iz Italije, spremna je za treću sezonu popularnog rijalitija „Farma"! U razgovoru za Press, zgodna crnka kaže da se uželela kamera i adrenalina koji sa sobom nosi ova najgledanija TV forma u Srbiji, otkriva da se odlično provela u Veneciji, Trstu i Veroni i priznaje da se ovog leta nije zaljubila!

- Sa drugaricom sam boravila više od 20 dana u Italiji! Moja majka živi u Trstu, tako da nam je tu bila baza, a na proputovanju smo obišle nekoliko gradova, uključujući Veneciju, Veronu i Napulj! Jako smo se lepo provele, odmorile, upoznale interesantne ljude! Italijani su prelepi ljudi, ali se ja ipak nisam zaljubila ovog leta - kaže kroz smeh jedna od najlepših srpskih voditeljki, koja je, opčinjena ovom zemljom, odlučila da po povratku u Beograd krene sa usavršavanjem italijanskog jezika!
- Moram priznati da sam oduševljena Italijom i njihovim jezikom! Znam ga površno, pa sam odlučila da upišem časove kako bih sledeće godine, kada ponovo odem, mogla da komuniciram isključivo na italijanskom - rekla je Aleksandra!


Ova voditeljka, koja je u prethodnim serijalima „Farme" pokazala da je vrlo britka na jeziku i da se ne ustručava da postavi najškakljivija pitanja takmičarima, kaže da je spremna za novu sezonu i da jedva čeka da publici predstavi nove „VIP seljake"!
- Putovanje mi je dobro došlo da napunim baterije, jer su pred nama tri meseca napornog i svakodnevnog rada! Poželela sam se kamera i adrenalina koji nosi ovaj posao. Sve je spremno, i moj kolega Ognjen Amidžić i ja polako počinjemo sa finalnim pripremama za 12. septembar, kada ćemo na Pinkovo seosko imanje u Lisoviću poslati nove takmičare! Moram priznati da će ova „Farma" biti još uzbudljivija i verujem da će nadmašiti prethodne dve sezone - rekla je Jeftanovićeva za Press!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар